Accedeix a la versió amb audiodescripció

Big Data, Big Brother

Accedeix a la versió amb audiodescripció

Jordi Basté posa a prova les actrius Aina Clotet i Anna Bertran i el periodista Marc Giró per demostrar la vulnerabilitat de la nostra privacitat a internet.

Amb l'Aina Clotet i l'auditor en seguretat informàtica Vicenç Aguilera veurem com les apps aparentment més innocents posen en risc la nostra privacitat. Amb l'Anna Bertran i els trucs de l'experta en cultura "hacker" Mercè Molist demostrarem fins a quin punt Google coneix els detalls de la seva vida privada.

Marta Peirano, experta en privacitat i seguretat a internet, ens alerta de les empreses dedicades a recopilar i vendre dades personals. Basté ho tractarà amb el fundador d'una d'aquestes empreses, que ens explicarà què hi ha darrere de la publicitat personalitzada.

Basté viatja al cor de Palo Alto, a Califòrnia, per visitar l'enginyer català Elies Campo, desenvolupador de Telegram, i que va abandonar WhatsApp quan Facebbok el va comprar.
El programa compta amb la intervenció del periodista nord-americà Andrew Keen, autor d'"Internet no és la resposta", molt crític amb el negoci de les xarxes socials.

Al final del programa posarem a prova el reconeixement facial. Veurem si el "big brother" és capaç de detectar el Marc Giró en plena estació d'autobusos de Madrid.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3