TOTS ELS PROGRAMES

 • L'arbre de Nadal
  Veure vídeo

  L'arbre de Nadal

  Al barri ja tenen el tradicional arbre de Nadal instal·lat a la plaça Major. La televisió està a punt per retransmetre l'encesa de llums. Però, a l'últim moment, els ploms salten i no hi ha manera d'arreglar-ho. La Misha i els seus amics faran tots els possibles perquè l'arbre de Nadal tingui llums.

 • La princesa i l'arròs
  Veure vídeo

  La princesa i l'arròs

  Han convidat a dinar a casa de la Misha l'Ekram, un amic seu de l'escola que va néixer a l'Índia. Per dinar, la mare ha preparat arròs. La Misha fa morros perquè no li agrada gens, però llavors l'Ekram explica una història fantàstica sobre una princesa i un gra d'arròs.

 • La fada Verònica
  Veure vídeo

  La fada Verònica

  La Verònica ha trobat una vareta. Sembla que és màgica, perquè cada vegada que la mou i diu unes paraules, arregla alguna cosa. La Verònica decideix convertir-se en fada i fer el bé per tot el barri. El que no sap és que potser la vareta no és tan màgica com es pensa...

 • Equip de neteja
  Veure vídeo

  Equip de neteja

  El parc està ple de brutícia! Què deu haver passat? La Misha i els seus amics decideixen netejar-ho tot. Però, l'endemà, el parc torna a estar ben brut. Qui és, que l'embruta? La investigació els durà a descobrir el sorprenent responsable.

 • "Puja a l'avió"
  Veure vídeo

  "Puja a l'avió"

  La Carla explica tota emocionada el seu viatge en avió. Tots els amics de la Misha comenten les anècdotes més divertides de quan han volat; tots menys ella. La Misha no ha viatjat mai en avió. Els seus amics trobaran la manera de fer-li viure aquesta experiència d'una manera ben divertida.

 • L'embús
  Veure vídeo

  L'embús

  La família de la Misha va cantant al cotxe, avui toca excursió... o potser no. A mig camí, el cotxe té una avaria. Hauran d'avisar la grua! Però com que s'han quedat aturats en un carrer molt estret, provocaran un embús al barri molt difícil de desembussar.

 • Carters per un dia
  Veure vídeo

  Carters per un dia

  La cartera del poble s'ha posat malalta. Però això no és cap problema, perquè la Misha i els seus amics decideixen ajudar-la i fer de carters per un dia. Quan acaben de repartir les cartes, s'adonen que s'han equivocat i s'han confós de carrers. Quin embolic! Intentaran arreglar-ho abans no s'enfadi tothom.

 • T'imagines què....?
  Veure vídeo

  T'imagines què....?

  La Misha, el Llorenç, la Verònica, l'Hilari i la Gina s'imaginen què passaria si fossin inventors i si, a més a més, fossin els primers d'inventar alguna cosa molt important. Es farien famosos? I sobretot: què haurien d'inventar?

 • Vull jugar!
  Veure vídeo

  Vull jugar!

  La Misha té moltes ganes de jugar. Tots els seus amics la busquen per jugar al que sigui. Però la Misha no pot anar a jugar, perquè el seu pare està fent coses molt estranyes... i necessita la seva ajuda.

 • El cotxe de colors
  Veure vídeo

  El cotxe de colors

  Avui la Misha ha vist el cotxe del seu veí de tres colors diferents. Primer marró, després blau i finalment blanc. Com pot ser? El Llorenç li diu que això és impossible. Per això decideixen investigar-ho, i descobreixen quin és l'autèntic color del cotxe.

 • El bitllet
  Veure vídeo

  El bitllet

  L'Hilari està molt content perquè la Misha li ha dit que el convida a un gelat. Però quan la Misha vol pagar al gelater, el bitllet que duia surt volant. La Misha corre darrere seu per tot el parc, però el bitllet sembla que tingui vida pròpia i vagi a buscar altres propietaris.

 • L'osset i la neu
  Veure vídeo

  L'osset i la neu

  L'osset de peluix que fa servir el Guillem per dormir s'ha quedat al jardí. Però resulta que ara no el troben, perquè ha nevat i tot està cobert de neu. Podrà esperar que es fongui la neu, el Guillem? I com s'ho farà, per dormir, sense l'osset?

 • Les plantes de la Sra. Canitxe
  Veure vídeo

  Les plantes de la Sra. Canitxe

  La Senyora Canitxe marxa de viatge, i l'encarregada de regar les seves estimades plantes és la Misha. Cada tarda, quan es disposa a anar a regar les plantes, algú la distreu i se n'oblida. Quan la senyora Canitxe està a punt de tornar del viatge, la Misha s'adona que no ha regat les plantes ni un sol dia!

 • Quina calor!
  Veure vídeo

  Quina calor!

  És agost. Fa molta calor. La colla de la Misha se les empesca totes per refrescar-se. Però la piscina està tancada, els gelats es desfan i al parc no s'hi pot estar. Com acabaran?

 • Els extraterrestres
  Veure vídeo

  Els extraterrestres

  La Gina sembla que amaga alguna cosa als seus amics. Tot sembla indicar que ha decidit marxar amb uns extraterrestres que han aterrat al barri. La Misha i els seus amics la intentaran convèncer perquè es quedi.

Anar al contingut