TOTS ELS PROGRAMES

 • Contra la injustícia (cap.26)
  Veure vídeo

  Contra la injustícia (cap.26)

  En Max ja ha acabat de dinar i, de postres, endrapa totes les maduixes amb nata. La resta de germans s'empipen i per aturar-lo el bombardegen amb tot el que troben... Una guerra de menjar, vaja. La mare els enxampa i els castiga a tots, menys a ell. No és just! I en Max ho sap. La Minty tindrà molta feina per fer-li entendre que ha de ser valent i dir la veritat... encara que això vulgui dir perdre's l'últim capítol de la seva sèrie preferida.

 • Ha, ha, ha! (cap.25)
  Veure vídeo

  Ha, ha, ha! (cap.25)

  La Mei ha muntat un espectacle de titelles, però tan bon punt comença se li desmunta l'escenari, s'entrebanca i cau. Els seus germans es peten de riure i la Mei s'empipa com una mona i toca el dos. En aquesta ocasió, la Minty li haurà d'ensenyar que cal tenir sentit de l'humor i que, en la majoria de situacions, és molt millor no empipar-se i riure tots plegats.

 • El concurs de magdalenes (cap.24)
  Veure vídeo

  El concurs de magdalenes (cap.24)

  En Pol es vol presentar a un concurs de magdalenes que es fa al barri. Durant la tarda, en fa unes quantes i els seus germans, que li serveixen de jurat, les tasten. Li han quedat abonyegades com tifes i no tenen gust de res. Decebut, en Pol ho vol deixar córrer. La Minty l'ajuda a comprendre que les coses no sempre surten bé a la primera, però no per això hem d'abandonar. Si ho volem fer, només cal intentar-ho una vegada i una altra i una altra... fins que ho aconseguim!

 • El peix Plof (cap.23)
  Veure vídeo

  El peix Plof (cap.23)

  En Max porta el peix Plof, la mascota de l'escola, a casa. Aquella mateixa nit, el peix es mor i en Max s'entristeix molt perquè pensa que no n'ha tingut prou cura. La Minty no ho tindrà fàcil per fer-li entendre que tots els éssers vius es moren i que no ha estat culpa seva. A poc a poc, i amb l'ajuda de tots, en Max ho superarà i li farà un bon comiat al seu amic Plof.

 • Vull això i allò i allò... (cap.22)
  Veure vídeo

  Vull això i allò i allò... (cap.22)

  El matí de Reis, la Mei està trista. Li han portat la perruqueria que havia demanat, però s'han oblidat de totes les coses que va posar a la carta en l'últim moment. Empipada, decideix apropiar-se dels regals dels seus germans. La Minty decideix intervenir amb una decisió ben estranya: li concedeix totes les joguines del món! Al principi, la Mei està encantada, però ben aviat s'adona que tenir molts jocs no vol dir divertir-se!

 • Stop (cap.21)
  Veure vídeo

  Stop (cap.21)

  En Pol sempre es pensa el pitjor: si els seus germans xerren entre ells, creu que l'estan criticant. Si arriben tard, és perquè l'han deixat plantat. No ho pot evitar, sempre pensa en negatiu! La Minty li haurà d'ensenyar a fer servir un tirador màgic que atura aquests pensaments i els fa fora del seu cap per sempre més.

 • Pluja d'idees (cap.20)
  Veure vídeo

  Pluja d'idees (cap.20)

  El Carnestoltes s'acosta i els germans no saben de què disfressar-se. No se'ls acut res de res, i finalment la Noa, farta, ho deixa córrer i se'n va al parc a patinar. La Minty no té intenció de rendir-se tan ràpid i fa aparèixer un gran núvol dins del qual hi caben totes les idees del món. Ara només cal remenar-les i esperar que plogui!

 • Maquinetes (cap.19)
  Veure vídeo

  Maquinetes (cap.19)

  En Max mai té temps per fer les coses: quan ha de berenar encara està acabant els deures, quan toca fer els deures està jugant a la consola, i quan és hora d'anar a dormir encara li falten un munt de tasques per acabar! La Minty li ensenyarà a organitzar-se perquè cada cosa tingui el seu temps i ell tingui temps per fer totes les coses.

 • Crítiques (cap.18)
  Veure vídeo

  Crítiques (cap.18)

  En Pol està fent un drac per presentar-lo a una exposició de l'escola. Quan el té llest, li ensenya a la Noa, que li diu que està bé, però que el de la Rita és molt més guai. A en Pol no li fa cap gràcia el comentari de la seva germana i, tan bon punt entra a la seva habitació, comença a carregar-se el drac. Per sort, la Minty arriba a temps per aturar-lo i ensenyar-li que hi ha crítiques constructives que val la pena escoltar.

 • Ni tu ni jo (cap.17)
  Veure vídeo

  Ni tu ni jo (cap.17)

  Els germans han de pintar la caseta de fusta del jardí, però a cadascú li agrada un color diferent i no hi ha manera de posar-se d'acord. Farta de discutir, la Noa tira pel dret i decideix que la pintaran de vermell. Ni els seus germans ni la Minty hi estan d'acord! La fada se les haurà d'empescar per fer entendre a la Noa que, les decisions, val més prendre-les entre tots.

 • Adéu pipa (cap.16)
  Veure vídeo

  Adéu pipa (cap.16)

  La Noa ja és massa gran per continuar fent la pipa, però creu que, si no es llepa el dit, els dibuixos, les partides de zombis o els jocs de taula no li sortiran tan bé com fins ara. La Minty la convenç que això és una rucada, però ella hi està massa acostumada i creu que no ho podrà deixar fàcilment. Juntes posaran en pràctica uns quants trucs estrambòtics per aconseguir que la Noa no es torni a ficar el dit a la boca.

 • M'he enfadat (cap.15)
  Veure vídeo

  M'he enfadat (cap.15)

  La Noa sempre s'enrabia quan perd a qualsevol joc o li toca parar. Els germans n'estan ben tips i la deixen de banda. No tornaran a jugar amb ella fins que deixi d'empipar-se per tot. Després d'una tarda d'avorriment, la Noa demana ajuda a la Minty, que li suggereix un truc molt eficaç per aprendre a no enfadar-se tant: cantar a plens pulmons!

 • Mala sort, bona sort (cap.14)
  Veure vídeo

  Mala sort, bona sort (cap.14)

  La Noa està malalta i no pot anar al zoo amb els seus germans. A més, com que la febre li ha pujat, la cangur no la deixa aixecar-se del llit. Empipada i trista, es lamenta de la seva mala sort... Mala sort? Bona sort? Aquí arriba la Minty per fer-li entendre que la sort se la busca un mateix!

 • Ja estic! (cap.13)
  Veure vídeo

  Ja estic! (cap.13)

  Avui, els germans preparen un espectacle. Tothom assaja el seu número... menys el Max, que es pensa que el seu truc de màgia ja està bé com està. Però el cert és que no. La Minty és testimoni de com el Max fracassa en el seu truc i l'anima que no desisteixi, tot i que el nen prefereix fer altres coses en lloc de practicar!

 • Un mirall al cor (cap.12)
  Veure vídeo

  Un mirall al cor (cap.12)

  El Max té cagarrines i els pares ja parlen de dur-lo al metge, si no li passen. La Minty, però, sospita que aquell mal de panxa no es deu a cap malaltia ni a res que s'hagi menjat el Max, sinó que ha estat provocat per alguna altra cosa que ha passat a la tarda a casa...