TOTS ELS PROGRAMES

 • Més 324 - 18/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 18/06/2020

  Avui, Al "Més 324", informem que amb l'entrada de tot el territori de Catalunya en la fase 3, el govern ha recuperat les competències i ha decretat que a partir d'aquest matinada quedaran sense efecte les mesures derivades de l'estat d'alarma, el que ha estat batejat amb la denominació "etapa de represa". Parlem també del suplicatori de Laura Borràs i que els grups d'ERC, JxCat, la CUP, el PNB, EH Bildu i el BNG han registrat una comissió d'investigació per aclarir les responsabilitats de l'expresident espanyol amb el terrorisme d'estat dels GAL, després de la revelació de la CIA. Entrevistem l'economista Jonathan Tepper; Oriol Ponsatí, director de la Institució de les Lletres Catalanes; i Valentín Roma, director de La Virreina.

 • Més 324 - 17/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 17/06/2020

  Avui, al "Més 324", informem que, a partir de mitjanit, tot el territori català passarà a la fase 3. Analitzem les sessions de control al govern català i espanyol, respectivament, i valorem que el judici al major Trapero i la cúpula dels Mossos ha quedat vist per a sentència. Entrevistem Jordi Vaquer, director d'Anàlisi i Previsió Global de l'Open Society Foundations; i l'advocat Agustí Carles, i parlem d'economia amb Ramon Tremosa i Iolanda Fresnillo.

 • Més 324 - 16/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 16/06/2020

  Avui, al "Més 324", informem que el ple del Tribunal Constitucional ha rebutjat per unanimitat suspendre les condemnes de sis líders independentistes catalans, mentre els magistrats resolen els seus recursos contra la sentència del Suprem. Analitzem la decisió dels lletrats del Congrés dels Diputats, que han considerat que les presumptes comissions de Joan Carles I per l'AVE a la Meca no es poden investigar parlamentàriament. I abordem l'al·legat final de la defensa del major dels Mossos d'Esquadra, que ha centrat el seu discurs final a desmuntar tota l'acusació de la Fiscalia d'un delicte de sedició. Entrevistem Artur Junqueras, pare d'Oriol Junqueras; i Nuccio Ordine, professor de literatura i filòsof.

 • Més 324 - 15/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 15/06/2020

  Avui, al "Més 324", analitzem els documents desclassificats per la CIA que presumptament apunten que l'expresident del govern Felipe González hauria donat la seva conformitat per crear el grup terrorista GAL a la dècada dels 80. També abordem la recta final del judici al major Trapero i a l'excúpula dels Mossos, els resultats de les eleccions al secretariat de l'ANC d'aquest cap de setmana i la petició del Departament de Salut perquè Barcelona i Lleida passin a la fase 3 a partir d'aquest dijous. Entrevistem Àngels Chacon, consellera d'Empresa i Coneixement; Judit Carrera, directora del CCCB; i Mònica Borrell, directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

 • Més 324 - 12/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 12/06/2020

  Avui, a "Més 324", recordem el primer aniversari de l'acabament del judici del procés. Abordem les esmenes als canvis de fase de Barcelona i Lleida i comentem els actes de vandalisme amb les estàtues de Cristòfor Colom en diversos llocs del món dins, en el marc d'una campanya contra el racisme. Entrevistem Laura Borràs, portaveu de JxCAT al Congrés dels Diputats; Joan Ignasi Elena, portaveu jurídic d'ERC, i Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella i de Memòria Democràtica de l'Ajuntament de Barcelona.

 • Més 324 - 11/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 11/06/2020

  Avui, al "Més 324", dediquem un espai de record a l'actriu Rosa Maria Sardà, que ha mort avui als 78 anys. Entrevistem Daniel Innerarity, Carme Colomina, Joaquim Uristrell, Lluís Pascual, Piti Español i Carlota Benet.

 • Més 324 - 10/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 10/06/2020

  Avui, al "Més324" informem de la Sessió de Control al Govern, de l'aprovació al Congrés dels diputats de l'Ingrés Mínim Vital, i de l'aprovació del govern d'un decret llei de gratificacions extraordinàries pels treballadors sanitaris, en funció de la categoria i l'exposició al coronavirus. Analitzem les declaracions del cap dels Mossos, Eduard Sallent, en les que ha anunciat que li ha comunicat a l'inspector Jordi Arasa, condemnat dimarts a dos anys i quatre mesos de presó per lesions en el desallotjament de l'acampada del 15 M, el seu canvi de destí per a exercir funcions allunyades de l'ordre públic. Entrevistem la periodista Anna Teixidor, el periodista i escriptor suec Jan Stocklassa; i valorem la situació econòmica amb Ramon Tremosa i Iolanda Fresnillo.

 • Més 324 - 09/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 09/06/2020

  Avui, a "Més 324", analitzem les mesures que recull el reial decret de la nova normalitat aprovat aquest dimarts pel Consell de Ministres, text que fixa les mesures que s'han de prendre quan s'aixequi l'estat d'alarma pel coronavirus. Informem una decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ha dictaminat que les càrregues policials en el desallotjament del moviment 15-M de la plaça Catalunya van ser injustificades i condemna a dos anys i 4 mesos de presó el subinspector dels Mossos d'Esquadra i en aquell moment cap del dispositiu Jordi Arasa, per dos delictes de lesions. I valorem que ERC, JxCat, la CUP, el PNB, el BNG, Más País, Compromís i EH Bildu tornaran a presentar al Congrés una petició per crear una comissió d'investigació sobre el rei emèrit Joan Carles I. Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, Javier Martínez i Toni Aira.

 • Més 324 - 08/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 08/06/2020

  Avui, a "Més 324", analitzem la posició de la Fiscalia, que veu indicis delictius de blanqueig de capitals i frau fiscal a la hisenda pública per part del rei emèrit Joan Carles I per la seva participació en la construcció de l'AVE a la Meca. També abordem la rectificació de la qualificació inicial en el judici al major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i la cúpula del Departament d'Interior, en què la Fiscalia demana 10 anys de presó i 10 anys d'inhabilitació per un delicte de sedició, tot i que el procés s'ha instruït i jutjat per un delicte de rebel·lió. I informem que el Banc d'Espanya ha publicat les seves projeccions per a l'economia espanyola en les quals preveu una caiguda del PIB del 15,1% aquest any. Entrevistem Bernat Soler, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència; José Maria Lassalle, assagista, exsecretari d'estat de Cultura i d'Agenda Digital i autor del llibre "Civerlebiatán"; i l'economista Mar Reguant, que acaba de ser contractada pel president de França, Emmanuel Macron, com a membre de la comissió encarregada de proposar un pla per al món posterior a la Covid-19.

 • Més 324 - 05/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 05/06/2020

  Avui, al "Més 324", celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient. Analitzem les declaracions del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a TV3, en què ha afirmat que el Ministeri de Sanitat necessita "més musculatura" de cara al futur perquè estava pensat "de forma molt residual". Valorem la petició del Consell d'Europa que els països de la Unió obrin les fronteres abans d'acabar el mes de juny; i la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de fixar per al 16 de juny la compareixença com a investigat del conseller d'Interior, Miquel Buch, suspesa el passat 25 de març per l'estat d'alarma, pel servei d'escorta al president Carles Puigdemont després del seu exili. Entrevistem Martí Boada, científic ambiental i geògraf; l'historiador Josep Lluís Alay i l'escriptora Núria Pradas, Premi Ramon Llull 2020.

 • Més 324 - 04/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 04/06/2020

  Avui, al "Més 324", analitzem les contradiccions entre ministeris a l'hora de determinar la data en què l'estat espanyol obrirà les seves fronteres i els efectes de la crisi de la Covid-19 en la indústria del turisme. Informem de la decisió del Banc Central Europeu d'ampliar en 600.000 milions el seu pla d'ajudes contra la crisi del coronavirus. I la iniciativa de professionals de la sanitat de renunciar al Premi Princesa d'Astúries. Entrevistem Daniel Raventós, professor d'Economia i Empresa de la UB (coautor del llibre "Renta bàsica incondicional, una propuesta de financiación racional y justa", i el periodista Ignasi Aragay ens presenta el seu darrer llibre, "El món us espera. Carta als fills".

 • Més 324 - 03/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 03/06/2020

  Avui, al "Més 324", analitzem el Ple del Congrés que ha renovat la darrera pròrroga de l'estat d'alarma que ha dement Pedro Sánchez. Analitzem els efectes de la COVID-19 en l'economia. Informem de la polèmica del presumpte ús del despatx del President de l'expresident José Montilla per a fer tasques relacionades amb l'empresa privada ENAGAS, i valorem les relacions actuals entre ERC i JxCAT. Entrevistem la sociòloga Saskia Sassen, el poeta Enric Cassases, i debatem sobre la situació econòmica actual amb l'economista Ramon Tremosa i la sociòloga Iolanda Fresnillo.

 • Més 324 - 02/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 02/06/2020

  Avui, a "Més 324", analitzem les reaccions que continua generant la destitució del coronel Pérez de los Cobos. Informem del suport de Ciutadans a la pròrroga de l'estat d'alarma que s'aprovarà demà al Congrés dels Diputats. I abordem la creació del govern d'un grup de treball per analitzar els escenaris de futur postcoronavirus. Entrevistem Juan Luis Arsuaga, paleoantropòleg, i Tatxo Benet, periodista i empresari.

 • Més 324 - 01/06/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 01/06/2020

  Avui, al "Més 324" abordem la pròrroga de l'estat d'alarma que proposarà Pedro Sánchez al Congrés dimecres. Analitzem la reobertura dels centres educatius a les regions sanitàries que estan en fase 2 i recordem que fa dos anys que el president Quim Torra va penjar la primera pancarta al balcó del Palau de la Generalitat. Els convidats d'avui són Gregorio Luri, filòsof i pedagog; Eva Bach, pedagoga i especialista en educació emocional; Belén Tascón, presidenta de la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC); i les escriptores Lana Bastasic i Irene Solà

 • Més 324 - 12/03/2020
  Veure vídeo

  Més 324 - 12/03/2020

  Avui, al "Més 324", proposem un programa especial sobre la pandèmia del COVID-19, abordant qüestions que afecten els ciutadans en els camps de la Salut, l'Ensenyament i l'Economia.

Anar al contingut