Més 324 - 29/03/2016 El secretari d'Hisenda de la Generalitat, LLuís Salvadó, explica com encara el repte de posar en marxa la hisenda catalana en 16 mesos.

Aquest dimarts, al programa "Més324", Xavier Graset ha entrevistat el secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó. Tenir la hisenda catalana preparada per recaptar els tributs dels catalans en 16 mesos és el seu repte. Salvadó ha respost aquells que voldrien declarar la independència ja. Si es fes una DUI ara, -diu Salvadó- el procés quedaria bloquejat perquè no hi pot haver independència sense rebre els diners dels contribuents.
Mentrestant, a Madrid es reprenen les converses sobre la investidura amb Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias com a protagonistes i amb l'amenaça d'unes noves eleccions en l'horitzó. També amb el conflicte institucional en marxa per la negativa del govern en funcions de sotmetre's al control del Congrés, tot i haver acceptat d'explicar la cimera de la Unió Europea. Per entendre les claus de tot plegat, Jose Antic, Odei Etxearte, Anna Boza i Melcior Comes han fet la tertúlia del programa.Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3