TOTS ELS CLIPS

 • La meditació immediata
  Veure vídeo

  La meditació immediata

  Acabem a la presó, l'últim lloc on aniríem a cercar llibertat. Entrem a la presó de Can Brians per saludar el sociòleg Vicenç Alujas, introductor de la meditació immediata. Des de fa temps, ensenya als interns a meditar. Fins a quin punt està aconseguint resultats? Fins a quin punt un pres pot ser lliure interiorment malgrat estar tancat en una cel·la?

 • Com podem ser lliures?
  Veure vídeo

  Com podem ser lliures?

  Hi intervenen: Joan Garriga, psicòleg Jenny Moix, psicòloga i professora Eva Bach, pedagoga

 • La llibertat interior és compatible amb la sexualitat i la parella?
  Veure vídeo

  La llibertat interior és compatible amb la sexualitat i la parella?

  El lloc on la Mireia Darder troba la llibertat interior és al mar. Per a la Mireia, el cel, l'horitzó i el vaixell sense motor són sinònims de llibertat. Veurem fins a quin punt és compatible la llibertat interior amb la sexualitat i la parella.

 • Què és la llibertat interior?
  Veure vídeo

  Què és la llibertat interior?

  Reflexionem amb els nostres experts i descobrim què vol dir el concepte de llibertat interior. Hi intervenen: Joan Quintana, psicòleg Joan Garriga, psicòleg Jenny Moix, psicòloga i professora Eva Bach, pedagoga

 • Llibertat exterior
  Veure vídeo

  Llibertat exterior

  Visitem un home que viu en llibertat exterior, al Parc Natural del Montnegre. Ell és en Josep Maria Faricgla. Ens explica que a la natura molta gent s'atabala ja que a vegades ens costa suportar el silenci.

 • L'autenticitat i la senzillesa com a forma de vida
  Veure vídeo

  L'autenticitat i la senzillesa com a forma de vida

  L'Emilio Carillo és economista i expolític. Va estar a punt de morir a l'hospital i d'ençà d'això va canviar radicalment de vida. Ara la seva aposta és l'autenticitat i dur una vida com més senzilla millor.

 • La resiliència
  Veure vídeo

  La resiliència

  Descobrim què vol dir la resiliència i com la podem fomentar. Hi intervenen: Begoña Odriozola, psicòloga clínica Josep Maria Herrera, psicòleg Rosa Casafont, doctora en neurociència

 • Viure l'aquí i l'ara
  Veure vídeo

  Viure l'aquí i l'ara

  La doctora Luján Comas ha acompanyat molts pacients als quals els fa la sensació que han tornar a néixer després d'una malaltia. Ella també ha tornat a néixer i des de llavors està convençuda que el més important és l'aquí i l'ara: viure el present amb el màxim de consciència.

 • Què vol dir tornar a néixer?
  Veure vídeo

  Què vol dir tornar a néixer?

  Reflexionem amb els nostres experts i descobrim què vol dir tornar a néixer. Hi intervenen: Begoña Odriozola, psicòloga clínica Joan Garriga, psiòleg Josep Maria Herrera, psicòleg David Bueno, investigador en genètica

 • Quan morim, també tornem a néixer
  Veure vídeo

  Quan morim, també tornem a néixer

  A Manresa coneixem en Xavier Melloni, un dels referents espirituals catalans. Amb en Xavier farem un tomb pel cementiri i ens explicarà que també quan morim de debò tornem a néixer.

 • Siguem somiatruites!
  Veure vídeo

  Siguem somiatruites!

  Anem a casa d'en Raimon Samsó. Abans era economista i treballava per grans bancs. Fa uns anys va fer un canvi i va fer possible la vida que havia somiat: ara és coach i escriptor. En Raimon és una persona molt espiritual. Descobrirem per què diu que tots els éssers són divins.

 • De quina manera visualitzem?
  Veure vídeo

  De quina manera visualitzem?

  De quina manera visualitzem? Quines aplicacions tenen al dia a dia? Intervenen: Rosa Casafont, doctora en neurociència David Bueno, investigador en genètica

 • Les visualitzacions en matèria esportiva
  Veure vídeo

  Les visualitzacions en matèria esportiva

  Coneixem en Pep Font, psicòleg esportiu del CAR de Sant Cugat. La visualització és una tècnica molt utilitzada en l'àmbit esportiu. Veurem com en dirigeix una a la Berta Abellán, campiona d'Espanya de trial femení i quarta del món. La Berta imagina a la visualització què vol que passi i com es vol sentir abans d'una competició.

 • Què vol dir "visualitzar"?
  Veure vídeo

  Què vol dir "visualitzar"?

  Reflexionem amb els nostres experts i descobrim què vol dir "visualitzar" i què ens pot aportar. Hi intervenen: Mila Cahue, doctora en psicologia David Bueno, investigador en genètica Rosa Casafont, doctora en neurociència

 • Visualitzacions políticament incorrectes
  Veure vídeo

  Visualitzacions políticament incorrectes

  El psicòleg Rafael Santandreu fa visualitzacions cada dia a la piscina i en fa fer als seus pacients. Ell és un psicòleg políticament incorrecte. Ens assegura que els seus pacients també fan visualitzacions incorrectes i resulten d'allò més útils.