TOTS ELS PROGRAMES

 • L'estratègia de l'aranya - últim capítol de la temporada
  Veure vídeo

  L'estratègia de l'aranya - últim capítol de la temporada

  Una dona feliçment casada rep la visita del seu marit, a qui creia mort fa anys, que li demana que tornin a estar junts. Ara ella està casada amb un home que també estima i no vol renunciar a cap dels dos marits, però ells no hi estan d'acord. Al mateix temps, en Ramoneda torna inesperadament al GMI, tot dient que el president la Generalitat li ha proposat que sigui conseller de Benestar Social i ofereix un càrrec de Secretària General Remei. Totes el prenen per boig.

 • Bonobos
  Veure vídeo

  Bonobos

  Dos arquitectes que porten la reforma de la torre de la Janis i l'Arnau, amics de tota la vida, trenquen la seva relació professional després d'haver passat les vacances junts amb les famílies. La Janis demana a la seva mare que resolgui el conflicte per poder acabar les obres. L'Arnau, però, no pot fer front a la hipoteca i està arruïnat.

 • Ramats
  Veure vídeo

  Ramats

  Un seguidor del barça no vol sacrificar l'assistència un partit vital que coincideix amb l'aniversari de la seva dona, que el posa entre l'espasa o la paret: el Barça o jo. Finalment, l'aparició d'un famós jugador del Barça resoldrà la situació. En Pau i la Remei, després d'una nit de sexe desenfrenat, queden que repetiran.

 • Simbiosi
  Veure vídeo

  Simbiosi

  Una parella de divorciats que viu damunt de l'autoescola es veu obligada a continuar convivint a la força fins que venguin el pis davant la impossibilitat de pagar dos lloguers. En vista que les discussions són cada cop més agressives, Quim, com a president de l'escala, demana a la seva germana que miri d'arreglar les coses abans no passi una desgràcia.

 • La sagrada família - Capítol 24: Època de cel
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 24: Època de cel

  Un matrimoni gran vol deixar l'herència en vida a les seves filles i acaben provocant un conflicte entre elles. El GMI ha d'intervenir. La Janis tortura psicològicament l'Arnau per aconseguir que vengui l'àtic i es comprin una fabulosa torre a la part alta de Barcelona. Mentrestant, la Mariona, ara que se sent mare, ja no vol donar la criatura en adopció.

 • La sagrada família - Capítol 23: Mascles solitaris
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 23: Mascles solitaris

  A una escala de veïns hi ha un conflicte entre una dona gran que viu sola i la Sra. Pins, madame d'un prostíbul de luxe, perquè els clients de vegades s'equivoquen de timbre. La madame vol que el GMI resolgui el cas amb la màxima discreció. Paral·lelament, davant la negativa de l'Arnau de comprar la torre caríssima de què s'ha encapritxat la Janis, aquesta el fa fora del seu propi àtic. Ara és possible... perquè la Mariona ja està embarassada.

 • La sagrada família - Capítol 22: Marsupials
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 22: Marsupials

  La Consellera d'Igualtat de la Generalitat descobreix que la seva filla es dedica a l'"striptease" i no vol deixar-li diners perquè obri el seu propi local. No sap com afrontar que els interessos de la seva filla xoquin amb el feminisme que defensa. I el cas arriba, en secret, amb GMI.

 • La sagrada família - Capítol 21: Eugues i poltres
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 21: Eugues i poltres

  Emili Mars, pare d'un alumne de l'Insti on va el Joel, indignat per la baixa qualificació que ha rebut una redacció del seu fill, demana la dimissió de la directora del centre, una dona molt estricta en l'ús del llenguatge, a qui ell acusa de ser una carca. Per resoldre el conflicte, el GMI proposa l'arbitratge de Pep Baltà, un escriptor famós, perquè dictamini sobre la qualitat de la redacció.

 • La sagrada família - Capítol 20: Ocells de mal averany
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 20: Ocells de mal averany

  EL GMI intenta fer de mediador en un cas que afecta l'Adela, a qui una dona embogida fa responsable de la seva vida desgraciada perquè fa vint anys li va tirar les cartes i li va aconsellar que deixés un noi estranger que ara està a punt de ser escollit primer ministre britànic.

 • La sagrada família - Capítol 19: Mascles i femelles
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 19: Mascles i femelles

  Ivan i Eduard han de passar les proves d'idoneïtat per adoptar una criatura i són sotmesos a un exhaustiu examen psicològic per part de Sílvia, una psicòloga de qui el seu home es vol separar perquè és incapaç de viure sense analitzar tots els aspectes de la seva vida en comú. Com que no hi ha manera que es posin d'acord a com vendre el pis, la psicòloga i el seu home posen el seu cas en mans del GMI.

 • La sagrada família - Capítol 18: Sexe salvatge
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 18: Sexe salvatge

  La Núria ha decidit deixar la casa a la Carlota, la seva filla adolescent, perquè s'estreni sexualment amb el seu nòvio. Quan el pare se n'assabenta, s'hi nega de totes totes. Es crea un gran conflicte familiar que afecta el rendiment escolar de la nena, que porta el cas al GMI. En paral·lel, en Pau descobreix el món de les xarxes socials i, fascinat per les possibilitats d'internet, busca i es posa en contacte amb totes les seves exnòvies, entre les que hi ha la Núria, la mare de la Carlota.

 • La sagrada família - Capítol 17: Hibernació
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 17: Hibernació

  En Ramoneda ha nomenat la Dul, l'Íngrid i la Remei codirectores del gabinet. El primer que fan és apujar-se el sou i canviar el nom de l'empresa. El GMF passa a ser GMI (Gabinet de Mediació Integral) i inicia una nova política d'empresa, obrint-se a tota mena de conflictes no estrictament familiars. El primer, el d'una escala de veïns, perquè un d'ells -garrepa com ell sol- es nega en rodó a posar un ascensor, malgrat que la seva dona és la primera interessada.

 • La sagrada família - Capítol 16: Aus migratòries
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 16: Aus migratòries

  Nova temporada de la sèrie que arrenca amb històries renovades, nous plantejaments i incorporacions destacades, entre les quals les de Jose Corbacho i Paz Padilla. I amb un rerefons d'actualitat: la crisi!

 • La sagrada família - Capítol 15: Rituals d'aparellament
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 15: Rituals d'aparellament

  Una parella que prepara el seu casament, acaba tirant-se els trastos pel cap per culpa de les famílies, dels compromisos i de voler fer una boda digna de Lady Di. En paral·lel, l'Ivan i l'Eduard decideixen casar-se en secret, però a poc a poc, totas la família ho acaba sabent.

 • La sagrada família - Capítol 14: Animals sagrats
  Veure vídeo

  La sagrada família - Capítol 14: Animals sagrats

  Un nen vol que sa mare, que és vegetariana, i la seva àvia, que és de la vella escola i sempre li dóna carn per dinar, deixin de discutir pel que ha de menjar. En paral·lel, la iaia Fina suborna el seu nét Joel i li promet una moto si fa la primera comunió. El Pau passa de tot, que el nen faci el que li sembli, però la Remei s'hi oposa frontalment, perquè ho considera un acte d'hipocresia.

Anar al contingut