TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - Cap. 424
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 424

  El Salvador explica, com pot, la trobada amb la Gemma. La Cèlia fa deduccions: la capsa, el robatori. El Cesc se n'ha anat de casa. La situació entre el Ramon i la Sol, en un punt límit. El Víctor, acorralat pel Lamb.

 • Laberint d'ombres - Cap. 423
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 423

  La Gemma torna a trucar al Salvador. L'Esteve i el David regalen dues cases a la Mercè i l'Aurora. Les reaccions són diferents. El Quim ha de deixar les coses clares a l'Alba. La Fàtima i l'Aurora han de parlar. Totes dues sospiten coses. I la Gemma es troba amb el Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 422
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 422

  Desconfiances entre el Román i el Recasens. Avui el Cesc fa 18 anys. Desgraciadament, el Román vol "recuperar" la Vane. I el Cesc no aconsegueix descobrir l'engany de la parella. Però el Recasens, sí. El Víctor, pressionat pel Lamb, hi barrejarà la Cèlia. Serà víctima d'una agressió. El Quim i l'Aurora: un amor impossible. La Mati sabrà avui el perquè del comportament del Cesc.

 • Laberint d'ombres - Cap. 421
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 421

  El Salvador no sap si la trucada ha estat real. La Carla el té sedat. La Bea té una nova idea per apropar el Carles i la Marina. La Ció continua amoïnada pel comportament del Ximo. La Sol deixarà de ser secretària del Telleman. Però el Ramon descobreix un altre engany.

 • Laberint d'ombres - Cap. 420
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 420

  La Carla subministra ansiolítics al Salvador per encàrrec de l'Iñaki. L'Alba ajuda el Quim amb la Lara, però l'objectiu no és precisament la Lara. La Mati, cada cop més sola. El Cesc no vol saber-ne res. El Víctor descobreix el joc de l'Elisa. El Cesc torna a crear problemes a can Aymerich. La Gemma truca al Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 419
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 419

  La Mati ha confessat que va matar el Sebastià Pagès. El Tomàs no sap si l'ha de denunciar. El Ximo torna d'Alcoi, però el seu comportament és estrany. La Ció, desconcertada. Els Pedrós han acollit el Ramon. Es reconcilia amb la Sol gràcies a una altra mentida. El Tomàs anirà a trobar el Salvador. La Carla amaga al Salvador la visita de la Gemma.

 • Laberint d'ombres - Cap. 418
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 418

  La Gemma, després de parlar amb la Mati, té clar que és inevitable una trobada amb el Salvador. Tornen la Vane i el Cesc. La colla convidada pel Cesc a ca n'Aymerich: problemes. Al Jordi no li agrada gens la relació de dependència que hi ha de la Carla cap al Salvador. La Fàtima serà conscient de quin és el problema de l'Aurora. El Tomàs ha lligat caps. La Mati està acorralada.

 • Laberint d'ombres - Cap. 417
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 417

  L'Elisa posa en marxa un nou pla per aconseguir el Víctor. El Tomàs vol descobrir quin lligam hi ha realment entre la Mati i el Salvador. El Víctor aixeca les sospites del Robert Lamb. El Salvador recupera el llibre "Laberint d'ombres". Però les coses amb l'Iñaki empitjoren. El Recasens descobreix que el segrest de l'Abel no serà fàcil. El Ramon cau en la desesperació. La Sol l'ha estat enganyant.

 • Laberint d'ombres - Cap. 416
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 416

  La mort del Bruno sembla que queda aclarida: accident. L'Aurora no convenç ni el Quim ni la Gemma. El Ramon descobreix la veritat sobre la seva dona. El Quim es veu obligat a explicar a l'Aurora com va morir la Mireia.

 • Laberint d'ombres - Cap. 415
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 415

  Hi ha hagut un "accident"... S'han de donar moltes explicacions. La Ció, il·lusionada pel casament que ha decidit acceptar. El Ximo s'acomiada del seu passat a Alcoi. La Mati no sap com recuperar el Tomàs i l'Abel. El Recasens té el seu propi pla: segrestar el fill del Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 414
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 414

  El Tomàs i la Mati, camí del trencament definitiu. La Sol, preocupada perquè ha de tornar a veure el Telleman. El Bruno fa un últim intent desesperat de recuperar la Carla. El Salvador, decidit a "ajudar" la noia, s'enfrontarà amb el Bruno.

 • Laberint d'ombres - Cap. 413
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 413

  La Rosa trobarà feina per al Salvador. Ara pot pagar els favors a la Carla. El Bruno ho encaixarà molt malament. L'Iñaki, cada cop més convençut que es va equivocar... Dur enfrontament entre la Mati i el Tomàs. Retrobament del Quim i l'Aurora.

 • Laberint d'ombres - Cap. 412
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 412

  A la Raquel li han extirpat un ronyó. El Salvador trenca amb l'Iñaki per la desconfiança del psiquiatre. L'Iñaki s'encomanarà a la Carla. Al diari hi ha novetats importants... El Recasens, després de la violenta trobada amb el Salvador, descobreix que el Cesc té un germà petit. L'Aurora comença a tenir-ho complicat per amagar la seva bulímia. El Salvador demana a la Mati que li aconsegueixi una trobada amb la Gemma. I el Tomàs descobrirà una cosa de la Mati que no li agradarà gens...

 • Laberint d'ombres - Cap. 411
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 411

  La policia i l'Iñaki arriben a casa de la Carla. La Raquel està estesa a terra... La Marina decideix acabar la història amb el Carles. El Cesc assisteix a una baralla entre la Vane i el Román. Comença una aproximació a la noia.

 • Laberint d'ombres - Cap. 410
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 410

  El Ximo ha de marxar a Alcoi i demana a la Ció que reflexioni. Hi ha indicis que la Fàtima podria estar embarassada... L'Elisa canvia de tàctica amb el Víctor. Ell està només pel "seu" negoci... La Carla ha descobert que l'Iñaki es comporta d'una manera estranya. La Raquel es dirigeix a casa de la Carla per matar el Salvador. Tots n'estan assabentats i volen impedir que hi arribi, però...

Anar al contingut