TOTS ELS PROGRAMES

 • La Riera - capítol 93
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 93

  En Lluís està desesperat i sembla interessat per la droga que ha aparegut al port. A can Flaquer, descobreixen que el dolor que continua tenint l'Albert és el símptoma d'un problema important. En Joan pren consciència que el culpable és ell. A can Guitart, és l'Ignasi qui s'adona que no coneix la seva dona tant com es pensava. L'home fa un canvi d'actitud. La Txell malinterpreta la relació entre en Mauri i la Nora i torna a fer empipar el seu pare.

 • La Riera - capítol 92
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 92

  L'Ona renega de la família. Ara que ha sabut com és en Claudi, l'Ona només pensa a escapar-se'n, però no sap on anar i ho prova amb en Daniel, que no hi sembla gaire interessat, i podria acabar esguerrant els plans d'un Ernest que volia donar una sorpresa a la Sònia i l'Ariadna. Mentrestant, en Nil parla amb en Claudi dels pisos que està ensenyant, i el pare sembla interessat en un d'ells. En Lluís queda per dinar amb la Irene, però les coses no van com ell esperava.

 • La Riera - capítol 91
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 91

  L'Ona descobreix com és el seu pare. En Daniel rebutja l'Ona i li explica com és en realitat en Claudi. A la noia li costa creure'l i vol parlar amb el seu pare. A casa dels Guitart, la Mercè fa confidències a l'Ernest sobre la seva joventut i les renúncies que va haver de fer. En Lluís, que ja no està tan content amb la feina, rep dues visites inesperades: la Carol i la Irene. I el seu amic Joan pren una iniciativa per guanyar-se els companys de la cuina.

 • La Riera - capítol 90
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 90

  L'Anna i en Balló arriben a un acord per fer pagar a en Claudi tot el que els ha fet patir. A casa dels Flaquer, a l'Albert no li marxa el dolor del cop que va rebre d'en Joan. El noi, per cert, no és precisament un gran company, a la cuina. I l'Ernest, que no vol repetir errors del passat amb la Sònia, descobreix coses interessants del passat de la seva mare.

 • La Riera - capítol 89
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 89

  L'Anna continua decidida a venjar-se i sap que sola no podrà. Mentrestant, en Balló demostra a en Claudi que no pensa afluixar gens. L'Ignasi i la Mercè s'estan fent mal i mossèn Esteve decideix intervenir-hi. A la cuina, la Nora i la Maribel continuen fent-se costat. La Nora parla de com l'està ajudant en Mauri... i d'alguna cosa més, però en Mauri vol avançar en la seva relació per Internet. Vol fer-la més... terrenal.

 • La Riera - capítol 88
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 88

  L'Anna ha tornat amb ganes de venjar-se, perquè no es creu les acusacions contra el seu marit i la Lídia i en Claudi han de reaccionar. A can Guitart, la Mercè s'està fent més i més mal perquè no vol que l'Ignasi se'n vagi. Amb tot el que ha passat aquesta setmana, la Mireia, esperonada per en Nil, explica a l'Oriol que necessita més. I en Joan, per la seva banda, vol fer creure a tothom que està canviant.

 • La Riera - capítol 87
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 87

  La visió d'ahir d'en Nil i la Marina fa trontollar els esquemes de la Mireia. En parla amb el mossèn, amb la mare, amb en Nil... A can Riera desemmascaren la Nora, però a la noia li surt un aliat inesperat. En Claudi no està disposat a deixar-se trepitjar i li torna la pilota a en Balló. I, mentre en Joan entén que ha de reaccionar perquè la Txell se li escapa, la Lídia rep una visita angoixant.

 • La Riera - capítol 86
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 86

  En Balló demostra a en Claudi que pot ser tan perillós com ell. Però en Claudi té el cap en un altre lloc: és entre dues dones i les necessita les dues. La Mercè va mentir al metge de l'Ignasi, però no li va servir de gran cosa. La Maribel torna a la cuina i troba algunes novetats que no s'esperava. I la Mireia comença a tenir inquietuds que no tenia...

 • La Riera - capítol 85
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 85

  En Mauri continua la seva relació per internet i la Txell, que també té una relació difícil amb en Joan, comença a fer preguntes. La Lídia es convenç que la Pineda no és l'únic que apropa el seu marit a l'Estel. A can Guitart, la Mercè sap que l'Ignasi se li torna a escapar i comença a actuar a la desesperada. I, a can Flaquer, en Joan fa pagar als seus pares la seva insatisfacció amb la Txell. Aquest cop es passa de debò.

 • La Riera - capítol 84
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 84

  En Mauri es troba amb la persona amb qui s'ha citat. La sorpresa és majúscula. La Mercè es decideix a proposar a l'Ignasi que sigui el seu soci. La Maribel i en Daniel han de convèncer en Quique perquè ingressi al centre de rehabilitació. La Lídia dóna a en Claudi el que volia per impressionar l'Estel, però el preu pagat per la Lídia li ha trencat els esquemes.

 • La Riera - capítol 83
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 83

  En Joan, gelós de la Txell, que el té a ratlla, fa pagar la seva frustració als seus pares. L'estat d'en Quique exigeix mesures urgents. En Daniel aconsegueix diners i la Maribel no entén d'on els ha tret. La Valeria, en absència de la Maribel, torna a "atacar" en Sergi. En Mauri concerta una cita per l'endemà amb algú que ha conegut per internet.

 • La Riera - capítol 82
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 82

  L'Ernest i la Sònia han d'explicar a l'Ariadna la nova situació. La Valeria, aparentment trista, ens mostrarà una cara una mica sorprenent el dia del seu aniversari. En Claudi necessita la Lídia per estrènyer el setge al voltant de l'Estel, però juga amb foc.

 • La Riera - capítol 81
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 81

  En Sergi sap que està enganyant la Valeria. Ella, també. La Maribel pateix els problemes del seu germà Quique. Necessiten diners i en Daniel té una idea... La Mercè agafa forces per fer un nou intent de retenir l'Ignasi. En Mauri torna a la cuina i ho fa amb una sorpresa per a tothom. Sobretot per a en Sergi.

 • La Riera - capítol 80
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 80

  La Maribel pateix perquè ha de renunciar a en Sergi. En Lluís vol canviar de vida i comença per la feina. L'Ernest i la Sònia s'adonen que han de parlar amb les seves respectives parelles. Ja n'hi ha prou d'enganys. S'estimen de debò i no volen fer més mal.

 • La Riera - capítol 79
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 79

  En Sergi ajuda la Maribel a buscar en Quique. La Valeria, cada cop més gelosa, ha de recordar el pacte a la noia. En Nil es queixa de la feina de cambrer, però l'Ernest intenta fer-li obrir els ulls. L'Ariadna aconsegueix que la Sònia es replantegi la seva situació amb en Jordi. La Mercè visita en Mauri. Parlen de l'Ignasi...

Anar al contingut