Parelles amb diferència d'edat: com us vau conèixer?

La diferència d'edat pot ser un problema per als membres d'una parella? En aquest capítol, tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com ho viuen.

Pep Munné ha trobat en la Carol, 30 anys més jove, la serenitat i l'oportunitat de començar un nou projecte vital amb una filla en comú. La Carol és conscient que la seva filla té un pare gran i en Pep admet que, a vegades, l'han confós amb l'avi de la nena.

I quan la dona és més gran, és més complicat? La Montse i en Jordi es porten 21 anys. Quan es va enamorar, la Montse va tenir clar que no volia renunciar a la relació malgrat la diferència d'edat; ell, després del desconcert inicial, es va deixar portar pels seus sentiments, i ara tots dos formen un matrimoni que algú confon amb una mare i el seu fill.

L'Emilio i en Josep no han notat mai l'edat que els separa, tot i que es porten 19 anys. En tot cas, sí que ho noten amb comentaris com el de la mare d'en Josep, que pensa que l'Emilio és més per a ella que per al seu fill.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3