Ja t'ho faràs - capítol 36

Avui, en Rafel ens vol dur a l'hort. A l'hort urbà, és clar...Tenim un dia orientat al bon temps i a l'aire lliure. I en Rafel és feliç perquè li han donat un palet i es pot dedicar a reciclar-lo a plaer: el convertirà en un hort vertical de fusta per a plantes aromàtiques, decorat amb "decoupage". Si teniu pensat copiar-lo, penseu, a més del palet, a buscar bosses de material plàstic per contenir la terra.
I, com que la cosa va de microjardineria, també farem un pràctic cinturó d'eines amb uns texans vells, així no cal que anem gaire carregats. El reportatge, és clar, també serà d'horticultura. O d'horticultura en miniatura, amb l'experta Esther Casanovas, de picaronablog.cat. Heu sentit a parlar de l'humus de cucs? Ella n'és una fan... I la "Classe particular" avui la farà en Rafel amb en German Martínez, de la Cooperativa Tarpuna. Ja veureu quin sistema de rec amb ampolles de plàstic!
I per insistir en les eines i les miniatures, visitarem l'obra de Jordi Estivill, l'"Artista" que treballa amb fusters i materials trobats a la platja o a les deixalles, de qui ens enamorem avui... juntament amb Òscar Boldú, de qui admirarem els ànecs i altres meravelles fets amb còdols casuals.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3