TOTS ELS PROGRAMES

 • Martí de Riquer
  Veure vídeo

  Martí de Riquer

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 21 de novembre de 1984, el filòleg Martí de Riquer, especialitzat en estudis medievals.

 • JOSEP M. LLADO
  Veure vídeo

  JOSEP M. LLADO

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 14 de novembre de 1984, el periodista Josep M. Lladó Figueres.

 • Oriol Martorell
  Veure vídeo

  Oriol Martorell

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 7 de novembre de 1984, el director musical, pedagog i catedràtic d'Història Oriol Martorell, que va ser fundador de la Coral Sant Jordi.

 • Avel·lí Artís-Gener
  Veure vídeo

  Avel·lí Artís-Gener

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 31 d'octubre de 1984, l'escriptor i periodista català Avel·lí Artís-Gener.

 • Carme Serrallonga
  Veure vídeo

  Carme Serrallonga

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 24 d'octubre de 1984, de la pedagoga i traductora catalana Carme Serrallonga.

 • FRANCESC CATALA ROCA
  Veure vídeo

  FRANCESC CATALA ROCA

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 17 d'octubre de 1984, el fotògraf Francesc Català Roca.

 • Joan Magrinyà
  Veure vídeo

  Joan Magrinyà

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 12 d'octubre de 1984, el ballarí i coreògraf vilanoví Joan Magrinyà.

 • ELISEU CLIMENT
  Veure vídeo

  ELISEU CLIMENT

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 5 d'octubre de 1984, l'editor valencià Eliseu Climent.

 • PERE CALDERS
  Veure vídeo

  PERE CALDERS

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 28 de setembre de 1984, l'escriptor català Pere Calders.

 • Elisenda Sala
  Veure vídeo

  Elisenda Sala

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 21 de setembre de 1984, una de les ceramistes més destacades de l'Europa del moment, la catalana Elisenda Sala.

 • JOAN PUJOL GARCIA (GARBO)
  Veure vídeo

  JOAN PUJOL GARCIA (GARBO)

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 14 de setembre de 1984, el barceloní Joan Pujol Garcia, conegut pel seu nom en clau, "Garbo", un agent doble que amb l'ajut de la seva dona va dur a terme un important paper en l'èxit del desembarcament a Normandia al final de la Segona Guerra Mundial. La informació falsa que va proporcionar als nazis va fer que Hitler cregués que el famós atac seria en un altre lloc.

 • PAU GARSABALL
  Veure vídeo

  PAU GARSABALL

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 7 de setembre de 1984, l'actor, empresari i director català Pau Garsaball.

 • Josep M. Subirachs
  Veure vídeo

  Josep M. Subirachs

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 31 d'agost de 1984, l'arquitecte Josep Maria Subirachs.

 • Xavier Fàbregas
  Veure vídeo

  Xavier Fàbregas

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 24 d'agost de 1984, l'historiador, crític teatral i assagista Xavier Fàbregas, reconegut com l'estudiós del teatre català més rellevant del segle XX, per la seva manera renovadora d'analitzar el conjunt de les arts de l'espectacle amb una metodologia moderna.

 • Maria del Mar Bonet
  Veure vídeo

  Maria del Mar Bonet

  El programa "Identitats", dirigit i presentat per Josep Maria Espinàs, entrevistava en aquesta ocasió, el 17 d'agost de 1984, la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, que va arribar a Barcelona l'any 1967, on va començar a cantar amb Els Setze Jutges i va formar part de la Nova Cançó.