TOTS ELS PROGRAMES

 • 53a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell
  Veure vídeo

  53a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

  Retransmissió de la 53a edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Una cita musical i festiva que s'ha convertit en un esdeveniment cultural de primer ordre. Aquest any, la Cantada comptarà amb la música de grups com Port Bo, Arjau, Son de l'Havana i Neus Mar. Amb Míriam Riau a la presentació, l'emissió començarà uns minuts abans de les actuacions dels grups per copsar l'ambient i parlar amb els protagonistes.

 • 52a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell
  Veure vídeo

  52a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

  La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que arriba a la seva 52a edició, és una cita musical i festiva que s'ha convertit en un esdeveniment cultural de primer ordre i es podrà seguir en directe per TV3. Aquest any, la cantada comptarà amb la música de grups clàssics com Port Bo, Peix Fregit, L'Empordanet i Havàname, primer grup cubà que participa en la cantada. Amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, la cantada recordarà aquest any dues de les figures més importants de les havaneres a Catalunya: José Luis Ortega Monasterio, autor d'"El meu avi", i Ricard Viladesau, també conegut com el Príncep de la tenora.

 • 51a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell
  Veure vídeo

  51a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

  Puntual, com cada primer dissabte de juliol, Calella de Palafrugell ha acollit la 51a edició de la popular Cantada d'Havaneres. Un esdeveniment que se celebra des del 1966 i s'ha convertit en tota una tradició de principis d'estiu a la Costa Brava. Marc Ribas, presentador de "Cuines" i "Joc de cartes", i l'actriu i locutora de ràdio Sílvia Pedret han presentat la gala, que han pogut seguir més de 30.000 persones com a públic a la platges de Port Bo, Llafranc, Port Pelegrí i Canadell. Era la cantada que tancava la celebració dels primers cinquanta anys d'existència d'aquesta cita musical i festiva. Aquest any, la Cantada ha comptat amb la música de grups clàssics com Port Bo, els innovadors Els cremats i la presència femenina, que hi guanya pes, amb Les Anxovetes i Neus Mar. No hi han faltat temes com "Mar trencat", "La vila del peix fregit", "El canó de Palamós"o "Mariner de terra endins".

 • 50a Cantada d'havaneres a Calella de Palafrugell
  Veure vídeo

  50a Cantada d'havaneres a Calella de Palafrugell

  Aquesta 50a edició de l'espectacle compta amb els tres grups que més vegades han participat en aquest certamen: Port Bo, Bergantí i Peix Fregit, i també actua la cantant Sílvia Pérez Cruz. A més, s'estrena una havanera commemorativa del 50 aniversari.

 • 49 Cantada d'Havaneres de calella de Palafrugell
  Veure vídeo
 • Cantada d'Havaneres a Calella de Palafrugell 2014
  Veure vídeo

  Cantada d'Havaneres a Calella de Palafrugell 2014

  En l'edició d'aquest any, intervenen els grups Port bo, Peix fregit, Mariners de la Riera i Els pescadors de l'Escala, que interpretaran cinc temes cadascun i acabaran cantant tots plegats "La bella Lola" i "El meu avi". La presentació és d'Espartac Peran i del locutor de Palafrugell, David Galceran. La realització de la retransmissió, de Paulí Subirà i la producció, de Linus Puchal.