La cançó del famós

 • La cançó de Laia Sanz
  Veure vídeo

  La cançó de Laia Sanz

  Laia Sanz, pilot de motos 29 anys La Laia ha triat Eros Ramazzotti perquè és un cantant que li agrada molt i la cançó "Ciao pà" li recorda l'època que va estar vivint a Itàlia lluny de la seva família. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó de Nausicaa Bonnín
  Veure vídeo

  La cançó de Nausicaa Bonnín

  Nausicaa Bonnín, actriu 30 anys La cançó "Votre fille a vingt ans", de Georges Moustaki, és el regal que la Nausicaa va rebre de la seva mare quan va fer 20 anys, igual com havia fet la seva mare amb ella abans. Just el moment en què els fills comencen a tenir vida pròpia. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó d'Ona Carbonell
  Veure vídeo

  La cançó d'Ona Carbonell

  Ona Carbonell, nedadora de natació sincronitzada 25 anys L'Ona escolta "Down on my knees" abans de competir perquè diu que la veu d'Ayo li transmet bon rotllo, molta tranquil·litat i l'ajuda a relaxar-se. En cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó de Jordi Cruz
  Veure vídeo

  La cançó de Jordi Cruz

  Jordi Cruz, cuiner 36 anys Jordi Cruz ha volgut que sonés "Ese que dio vida", d'Alejandro Sanz, perquè s'identifica molt amb el cantant. Gent senzilla que de cop descobreix que té una virtut i sap aprofitar-la. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt, que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó de Carles Pérez
  Veure vídeo

  La cançó de Carles Pérez

  Carles Pérez, locutor de ràdio 31 anys El Carles ha escollit "VOS", de La Oreja de Van Gogh, sabent que sorprendria tothom. Li agrada perquè parla de l'amor i de la covardia davant les grans decisions. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cancó de Miki Esparbé
  Veure vídeo

  La cancó de Miki Esparbé

  Miki Esparbé, actor 31 anys El Miki es declara fan de "Don't stop till you get enough", de Michael Jackson. Diu que és una cançó que defineix la seva generació i que el posa de molt bon humor. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó d'Agnès Marquès
  Veure vídeo

  La cançó d'Agnès Marquès

  Agnès Marquès, periodista 34 anys Per l'Agnès, la cançó "Alright", de Supergrass, simbolitza la joventut. Els vint anys, el moment de menjar-te el món. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó del Carlos Cuevas
  Veure vídeo

  La cançó del Carlos Cuevas

  Carlos Cuevas, actor 20 anys El Carlos ha triat "The girl from the north country", de Bob Dylan, perquè creu que és l'artista més gran del segle XX i un personatge molt inspirador. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • La cançó d'Elena Gadel
  Veure vídeo

  La cançó d'Elena Gadel

  Elena Gadel, actriu i cantant 32 anys L'Elena ha escollit "Navega sola", de Mayte Martín, perquè és una cançó que l'acompanya des que era una adolescent i la porta als seus orígens. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.

 • Mago Pop
  Veure vídeo

  Mago Pop

  Antonio Díaz, Mago Pop, 28 anys Al Mago Pop li agrada la cançó "Tonight we fly", de The Divine Comedy, perquè era la que sonava quan arrencava el seu primer espectacle. A cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.