Gala 2: comença la competició!

Els dotze concursants que van sortir de la primera gala comencen l'autèntica competició eufòrica. Hauran de defensar els temes individuals i les segones veus que han estat preparat durant la setmana. I ho faran amb una novetat important: el favorit. És una nova mecànica que permetrà als membres del jurat designar un concursant que gaudirà d'immunitat plena.

Després de cada actuació, l'Elena Gadel, el Marc Clotet i el Lildami podran decidir si el concursant ha merescut seure a la cadira del favorit, l'autèntic tron de les cadires de concursants. Així, el concursant favorit podrà canviar durant la nit si el jurat considera que una actuació ha superat el favorit anterior. Fins al final de la gala hi haurà molta emoció en aquesta cadira perquè qui hi estigui assegut quan acabin les actuacions s'assegura el pas a la següent gala. Ni les revisions del VAR musical podran enviar-lo a la zona de perill. A més, podrà escollir qui li farà els cors al pròxim programa.

En aquesta segona gala només es podrà evitar la zona de perill aconseguint la unanimitat dels vots del jurat. Només tres vots positius permetran seguir endavant. Al final de les actuacions tornarà a entrar en acció el VAR musical, des d'on el Jordi Cubino podrà enviar a la zona de perill qui hagi fallat fent les segones veus d'una actuació. Després serà el torn dels coaches, el Dani Anglès, la Carol Rovira i l'Albert Sala, que, en aquesta ocasió, podran salvar només dos dels concursants que estiguin en perill. Finalment, els dos concursants que quedin nominats se sotmetran al veredicte del públic de plató. El més votat seguirà i l'altre haurà d'abandonar el programa. 

Des que van acabar la primera gala, els 12 concursants finalistes han estat assajant de valent cada dia. Ho han fet en grups de tres. En el primer grup han treballat junts el Pedro, l'Estela i la Clàudia. En el segon, la Mariona, l'Scorpio i el Chung-Man. En el tercer, l'Edu, el Triquell i el Joan. I en el quart, la Llum, la Laura i la Núria.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3