T2xC15 - Gala 12: el públic tria els 3 finalistes

Els espectadors tornen a tenir tot el protagonisme, ja que han de decidir quines dues persones es veuran les cares a la final juntament amb l'Alèxia, que ja es va assegurar el pas en el programa anterior.

Així doncs, la Carla, la Jim, la Sofia i el Tomàs fan una primera ronda d'actuacions defensant els temes "When love takes over", "Tattoo", "Perra" i "Qualsevol nit pot sortir el sol", per aquest ordre. Tot seguit el públic vota, i el concursant amb menys vots ha de deixar el concurs. Després d'una segona ronda d'actuacions, l'audiència ha tornat a tenir un paper clau a l'hora de decidir qui passa a la final.
L'Alèxia, per la seva banda, actua a tall d'exhibició delectant-nos amb "Memory", de Barbra Streisand. I de nou, els concursants eliminats en programes anteriors han fet les segones veus dels seus companys a totes les cançons.
La nit de divendres prometia molt, i és que Miki Núñez hi ha presentat un tema inèdit en exclusiva, "Gelat". El 9 de juny sortirà a la venda el seu nou disc, "121", i es presentarà en concert el 30 al Sant Jordi Club. A més, el plató de TV3 ha vibrat amb el ritme i el bon rotllo de La Pegatina i el seu "Un cop de sort".
Aquesta setmana les xarxes han tornat a bullir amb els comentaris dels espectadors que han estat seguint la gala en directe pel Twitch. En aquesta ocasió, la presentarà Nadine Romero, que ha rebut el primer eliminat durant la gala i el segon durant la postgala.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3