Gala 11: coneixem el primer finalista

Arrenca la recta final del programa! "Eufòria" celebra la primera de les dues semifinals, en què el públic ha pogut conèixer el nom de la primera persona que passa directament a l'esperada final. La que, al final de les actuacions, ha estat la més votada per l'audiència. Un cop més, els espectadors són els que prenen les grans decisions sobre el curs dels aspirants a convertir-se en l'artista 360.

Al llarg d'aquesta setmana, l'Alèxia, la Carla, l'Elena, la Jim, la Sofia i el Tomàs han treballat els seus temes amb l'ajuda dels seus excompanys eufòrics, que els hi han fet les segones veus. La Jim ha estat l'encarregada de portar al plató de TV3 tot un himne de la cançó en català, el "Boig per tu" de Sau, mentre que la Carla ha representat les generacions actuals amb el "Cara de cul" d'Oques Grasses. L'Elena ha recuperat la seva faceta de vedet amb "Cabaret", de Liza Minnelli, i la Sofia s'ha ficat en la pell d'un personatge molt sofisticat, Tino Casal, a través de la popular "Eloise". El Tomàs s'ha enfrontat aquesta setmana a una coreografia plena de contrastos amb "Run boy run", de Woodkid. I l'Alèxia ha interpretat "Release me", d'Agnes, que ha fet saltar tot el públic del plató d'"Eufòria".  
A banda de les seves cançons individuals, els sis concursants que estan en actiu n'han preparat d'altres per parelles: "Telephone", de Lady Gaga i Beyoncé, interpretada per les camaleòniques Elena i Jim; "Per què he plorat?" del musical "Mar i cel", amb la dolçor de l'Alèxia i el Tomàs, i "When you believe", de Mariah Carey i Whitney Houston, en les inconfusibles veus de la Sofia i la Carla.
"Eufòria" ha rebut amb molt entusiasme la visita de la Scorpio, exconcursant de la primera edició, que amb "Nenes presumides" vol reivindicar la importància de ser fidel a la pròpia identitat més enllà de la imatge externa. A més, la Sara Roy, ha actuat per arrodonir una de les millors gales de la temporada.
Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3