Comença la competició

Comença la primera gala del talent show de ball "Eufòria Dance", on un grup de joves professionals de la dansa competeixen per formar part del cos de ball, format per 12 ballarins, de la segona edició del concurs musical "Eufòria".

L'actriu Carol Rovira serà la mestra de cerimònies de la gala, i Albert Sala tindrà una doble funció com a coreògraf del programa i com a cap del jurat, integrat també per les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada i una convidada sorpresa. Els aspirants hauran de defensar 3 grans coreografies i posades en escena amb temes de Beyoncé, Oques Grasses i Michael Jackson. I ho hauran de fer seguint amb l'esperit d'"Eufòria": treballant en equip i col·laborant entre ells per crear els xous més espectaculars, alhora que competeixen per mantenir-se dintre del concurs. 

Al final de la nit, 10 candidats hauran d'abandonar el xou. Abans descobrirem la prova definitiva a la qual s'enfrontaran els consursants que estiguin en Zona de Perill: el freestyle més impactant, on els ballarins ho han de donar tot de si mateixos per mantenir-se a la competició. 

La primera gala comptarà amb la presència de diversos concursants de l'"Eufòria" original:  l'Estela, el Pedro i la finalista, la Núria, actuaran acompanyant els nostres joves professionals de la dansa durant els seus grans números. A més, en Joan i l'Estela ens presentaran els seus primers singles: "Mai" i "Cupido", dues propostes de pop en català.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3