Watermarks, un banc d'imatges d'aigua solidari

Hi ha 2.100 milions de persones que encara no tenen accés a l'aigua potable a casa seva.

O, dit d'una altra manera, per un de cada tres habitants del planeta, l'aigua encara és un luxe escàs. Per això són necessàries iniciatives solidàries com la de l'agència de fotoperiodisme Cordon Creative. Han creat un banc d'imatges, amb el nom de Watermarks, amb més de 140.000 fotografies de temàtica relacionada amb l'aigua, com ara totes les que il·lustren aquest vídeo. Estan classificades en sis seccions: persones, paisatge, objectes, ciutat, animals i sequera.

Cada cop que un particular o un professional del món de la comunicació o la publicitat compra una d'aquestes imatges, un cinc per cent dels beneficis es destinen a la ONG Water.org, creada per l'actor Matt Damon, que treballa per facilitar l'accés a l'aigua als països en vies de desenvolupament.

Cordon Creative és una empresa de Madrid, amb més de trenta anys d'experiència en el món del fotoperidiodisme i corresponsals en més de 150 països.

Segons el vídeo promocional de la campanya, cada dia es consumeixen al món més de 100 milions de fotografies, i el seu objectiu és que les que fan referència a l'aigua puguin ajudar precisament que aquest bé tan preuat pugui arribar a tothom.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3