Naturalment La Conca

Naturalment La Conca

I avui acabem fent turisme per la Catalunya interior.

"Naturalment La Conca" és un vídeo fet amb la tècnica de "time-lapse", o sigui, un muntatge fet a base de fotos d'un mateix lloc al llarg de diferents moments i muntades per aconseguir un efecte hipnòtic.


La Conca de Barberà és una comarca amb pobles i paisatges de gran bellesa, però una mica oblidada per les rutes turístiques habituals.


L'autor del vídeo és el creatiu audiovisual Albert Ballart, que va enregistrar les imatges del vídeo al llarg del 2016. "Naturalment la Conca" es va penjar a Vimeo a principis del 2017.

Ballart, en la descripció del vídeo, explica que "la Conca de Barberà és un pas fronterer que no queda ni lluny ni a prop d'enlloc, però que té accés a tot: al mar i a la muntanya, a rius i roques, al clima humit i al clima de secà. Per aconseguir transmetre aquests elements, he utilitzat la tècnica del "time lapse", que permet mostrar en pocs segons grans moments del dia a dia a la comarca. A partir d'aquí, jugo amb el nom de "REEL·LAPSE, ja que funciona com una bobina audiovisual del nostre territori feta amb aquesta tècnica".

Per fer les fotografies, Ballart va utilitzar una càmera Canon 600D amb objectius de 50 mm 1.4 i de 18/55 mm.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3