El llindar entre la vida i la mort, a "Emergències"

El llindar entre la vida i la mort, a "Emergències"

Contingut per majors de 13 anys

"Emergències" s'endinsa en aquest capítol en el món de les drogues. Els Guilles, mossos d'esquadra motoritzats, assisteixen dos drogoaddictes en un pis al barri del Raval. Paral·lelament, a l'Hospital Clínic, la infermera Sandra Gallego lluita per salvar la vida també a un intoxicat.
Els Guilles fan la reducció d'una persona que els amenaça al carrer amb una estaca. El sergent Albert Lorencio assegura: "Feia molts anys que no m'enfrontava amb un cas tan complicat."
Per primera vegada en el programa, es viu en directe una trucada d'auxili al servei de teleassistència local. La tècnica de la unitat mòbil local de teleassistència, Esperanza Pulido, aixeca de terra una persona gran. A través d'aquest cas i del tracte de la infermera Sandra Gallego, de l'Hospital Clínic, amb un pacient gran que s'apaga hi ha la reflexió sobre la vellesa i la mort.
"Emergències" torna a ser present en l'incendi d'una desballestadora; en aquest cas, a Vallbona d'Anoia: som al costat del patiment del cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat Moisès Galán, que ha de confinar la població de Capellades pel fum tòxic.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3