La mare de Nina

La mare de la cantant i actriu Anna Maria Agustí, "Nina", es diu Anna Flores. Una marassa que no es cansa mai de mirar les cintes VHS de quan una Nina molt joveneta triomfava a l'"Un, dos, tres" i a Eurovisió.

L'Anna és una dona valenta, treballadora i decidida que no ha tingut una vida gens fàcil i es va veure abocada a tirar endavant tres filles tota sola.

L'Anna va comprar unes màquines de cosir i quan les nenes sortien de l'escola l'ajudaven a confeccionar roba interior. Però a la Nina li agradava més el solfeig que la costura i encara guarda la guitarra que li va regalar el seu avi, un enamorat, igual que ella, de la música.

Amb la mare de la Nina reviurem la seva història d'amor amb el Joan, l'home amb qui es va casar ja de gran i que es va convertir en el pare de les seves filles.

En aquest capítol veurem una Nina molt sincera i emotiva parlant del seu pare: el Joan Agustí. Setze anys després de la seva mort l'Anna Maria Agustí, encara s'emociona recordant la relació que aquest pescador de Lloret tenia amb ella i amb el mar.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3