El comentari d'Empar Moliner

 • Actuació de La Principal d'Amsterdam. I com es dissenya un gelat?
  Veure vídeo

  Actuació de La Principal d'Amsterdam. I com es dissenya un gelat?

  La Principal d'Amsterdam ens interpreta en directe "Blanca espurna", de Jordi Paulí. L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments del programa en el seu article d'ocasió. I parlem dels dissenys dels gelats i de les seves propietats nutritives amb Margarita Baselga, directora de Màrqueting, Divisió de Gelats d'Unilever Espanya, i Diana Roig, responsable de Salut i Nutrició d'Unilever Espanya.

 • La primera edició d'estiu de la Shopping Night es trasllada a la Diagonal en format de musical
  Veure vídeo

  La primera edició d'estiu de la Shopping Night es trasllada a la Diagonal en format de musical

  L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa en el seu article d'ocasió. La Flama del Canigó, a punt d'encendre milers de torxes a tot Catalunya. En parlem, en l'espai de festes i tradicions, amb Xavi Ortells i Guillem Carol, vocal de la junta nacional d'Òmnium Cultural. I aquesta nit torna a Barcelona la Shopping Night. Però aquest cop canvia d'ubicació i no es fa al passeig de Gràcia, sinó a la Diagonal. No és l'únic canvi, perquè els organitzadors volen convertir l'avinguda en un gran teatre musical a l'aire lliure, amb l'actuació, entre altres, de les millors artistes d'aquest gènere: Àngels Gonyalons i Nina, que avui ens han acompanyat al sofà d'"Els matins".

 • "La tele que fuimos", l'experiència televisiva de José María Íñigo
  Veure vídeo

  "La tele que fuimos", l'experiència televisiva de José María Íñigo

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens ensenya, com sempre, notícies i moments televisius que li han cridat l'atenció. I entrevistem el periodista José María Íñigo, que ens ve a presentar "La tele que fuimos", una mirada nostàlgica i plena d'anècdotes sobre els orígens d'un mitjà que va començar amb moltes ganes d'innovar, malgrat la censura del moment.

 • Alberto Cerdán, quaranta anys dedicats a la perruqueria
  Veure vídeo

  Alberto Cerdán, quaranta anys dedicats a la perruqueria

  Entrevistem Alberto Cerdán, conegut popularment per ser el perruquer de les estrelles. L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa en el seu article d'ocasió. I Xavi Ortells ens explica la història d'unes germanes que fa quaranta anys que es fan la mateixa foto.

 • Herbes que ajuden a millorar la salut, amb el naturòpata Albert Rami
  Veure vídeo

  Herbes que ajuden a millorar la salut, amb el naturòpata Albert Rami

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens fa un breu repàs d'alguns dels titulars de l'actualitat. Lisi Andrés ens ensenya un petit fragment del Concert per la Llibertat. Concretament es tracta de la cançó de Lluís Llach "Tossudament alçats", que serà l'últim tema del concert. I descobrim algunes de les herbes que ajuden a millorar la salut amb el naturòpata Albert Rami.

 • El Sónar bat rècords en el seu vintè aniversari. I aprenem a fer pastissos d'estiu
  Veure vídeo

  El Sónar bat rècords en el seu vintè aniversari. I aprenem a fer pastissos d'estiu

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. El Sónar bat el seu rècord històric de públic, amb 121.500 assistents, un 24% més, en el seu vintè aniversari. Surten a la venda 30.000 entrades més per al Concert per la Llibertat. L'Empar Moliner ens fa un breu repàs de quins han estat alguns dels titulars de l'actualitat. Aprenem a fer pastissos d'estiu amb Olivier Fernández, director de l'Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona, i Saray Ruiz, una de les alumnes d'aquest centre. I entrevistem Georgie Dann, el rei de la cançó de l'estiu, que torna amb un nou tema: "La cerveza".

 • "La cerveza", la nova proposta musical per a l'estiu de Georgie Dann
  Veure vídeo

  "La cerveza", la nova proposta musical per a l'estiu de Georgie Dann

  Georgie Dann ens interpreta en directe "La cerveza", la nova proposta musical del cantant francès per a l'estiu. Lisi Andrés ens ensenya "La ciutat entre dos blaus", el videoclip que Els Amics de les Arts han rodat sota l'aigua i que serà la cançó oficial del Mundial de natació, que es farà del 19 de juliol al 4 d'agost a Barcelona. Xavi Ortells ens presenta Joana Rohrback, una dona nascuda a Florida que estava cansada de les rutines típiques dels gimnasos i que ha volgut trencar amb la monotonia sortint a ballar pels carrers. I l'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa amb el seu article d'ocasió.

 • El crònut, la pasta revolucionària a Nova York, també es pot menjar a Catalunya
  Veure vídeo

  El crònut, la pasta revolucionària a Nova York, també es pot menjar a Catalunya

  L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa. Els Pet Shop Boys enlluernen 14.000 espectadors al Sónar. El crònut, la pasta mig dònut mig crosant creada per un pastisser francès i que ha revolucionat Nova York, també es fa en una pastisseria de Sant Celoni. En concret, el pastisser Guillem Lleonart va decidir donar forma de dònut al xuixo de crosant ara ja fa un mes. Avui ens ha acompanyat a "Els matins" per explicar-nos el secret d'aquesta pasta revolucionària. I aprenem a ballar com en els millors temps del Moulin Rouge de París amb el cos de ball de Coco Comín, que aquest final de curs celebra 50 anys en el món de la dansa.

 • "Les coses grans", la nova sèrie de Roger Coma
  Veure vídeo

  "Les coses grans", la nova sèrie de Roger Coma

  Fem un avanç del Telenotícies Migdia des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens fa un breu recull d'alguns dels titulars més destacats de l'actualitat. Entrevistem Roger Coma, que ha decidit convertir el seu pis en el plató de la nova sèrie "Les coses grans", que s'estrenarà el 19 de juny per internet. Amb ell hi ha les actrius Margalida Grimalt i Mar Ulldemolins, amb qui també parlem d'aquesta producció. I veiem quines són les estrenes de cinema de la setmana amb Jordi Sanuy.

 • Com ens afecten les olors? Ens poden evocar records?
  Veure vídeo

  Com ens afecten les olors? Ens poden evocar records?

  L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments del programa en el seu article d'ocasió. Parlem de les propietats de les olors amb Josep de Haro, cap clínic d'Otorinolaringologia dels Serveis Assistencials de Badalona. I Xavi Ortells ens fa ballar algunes de les cançons d'estiu que han fet història.

 • El repte de triomfar en el món de la música del fill de Sara Montiel
  Veure vídeo

  El repte de triomfar en el món de la música del fill de Sara Montiel

  Zeus Tous, el fill de Sara Montiel, ens interpreta en directe "Angels", el seu últim tema. El cantant ha pensat a canviar el seu cognom per Montiel en la gira que té prevista per Llatinoamèrica. L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments del programa en el seu article d'ocasió. I fem classes de "posseing" amb Òscar Edu, exmodel i professor de "posseing".

 • Leslie, de Los Sírex, un cantant incombustible
  Veure vídeo

  Leslie, de Los Sírex, un cantant incombustible

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. Lisi Andrés ens ensenya què hi ha al darrere de "Els guapos són els raros", una obra inspirada en els Manel, al Teatre Gaudí. L'Empar Moliner ens fa un repàs d'alguns dels titulars de l'actualitat. I entrevistem Antoni Miquel, "Leslie", el cantant de Los Sírex, que ja té més de 50 anys de carrera musical i que aquest estiu serà el pregoner de les festes de Gràcia, el barri on ha compost bona part del seu repertori musical.

 • "La cocina de los monólogos. El retHorno", de Toni Moog, a la sala Club Capitol
  Veure vídeo

  "La cocina de los monólogos. El retHorno", de Toni Moog, a la sala Club Capitol

  L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors que s'han viscut a "Els matins" en el seu article d'ocasió. I entrevistem l'humorista Toni Moog, que ens ve a presentar el seu últim espectacle, "La cocina de los monólogos. El retHorno", en cartellera a la sala Club Capitol.

 • Jornades gastronòmiques de l'escamarlà de Llançà, Colera i Portbou
  Veure vídeo

  Jornades gastronòmiques de l'escamarlà de Llançà, Colera i Portbou

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens recorda alguns dels titulars de l'actualitat. I, en l'espai de cuina amb Tana Collados, aprenem a cuinar l'escamarlà amb Lluís Fernández, cuiner del restaurant Els Pescadors de Llançà, i Quim Pi, cuiner del restaurant Cal Quim, de Llançà.

 • Jose Corbacho estrena pel·lícula: "Somos gente honrada"
  Veure vídeo

  Jose Corbacho estrena pel·lícula: "Somos gente honrada"

  Les estrenes de cinema de la setmana amb Jordi Sanuy. Jose Corbacho estrena pel·lícula, "Som gent honrada", tota una declaració de principis. L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa en el seu article d'ocasió. I ens acomiadem veient alguns dels cotxes que es podran fotografiar a la Trobada Internacional de Microcotxes a Manresa.

Anar al contingut