Els matins - 08/11/2018

Els matins - 08/11/2018

Els bancs pagaran l'impost de les hipoteques que se signin a partir d'ara. El Consell de Ministres aprovarà avui el canvi, i la mesura es podria posar en marxa a partir de la setmana que ve. També és notícia que l'Audiència Nacional ha arxivat la causa contra els dos membres dels CDR, Adrià i Tamara Carrasco, acusats de terrorisme. Entrevistem Adrià Carrasco que és exiliat a Bruselles.
Lídia Heredia també entrevista Cristina Gallach, alta comissionada per a l'Agenda 2030 de l'ONU.
José María Fernández Seijo, el jutge que va portar als tribunals europeus les clàusules abusives, analitza la situació oberta amb la decisió del Suprem de revertir la sentència sobre l'impost de les hipoteques.
Després de la convocatòria de vaga dels metges dels ambulatoris, entrevisetem el director gerent de l'Institut Català de la Salut, Josep Maria Argimon.
L'anàlisi de l'actualitat la faran Ferran Espada, Àlex Salmon i Esther Vera, juntament amb Juan Soto Ivars, que explica les últimes polèmiques a les xarxes socials al voltant del gag de Dani Mateo.
A l'espai de ciència trenquem tots els mites sobre el polls.
I al final del programa, Lídia Heredia també entrevista l'empresari Fernando Aleu, que als 87 anys s'ha convertit en novel·lista.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3