04/05/2023

Expliquem que el govern descarta que un llamp causés l'avaria a la línia R2 de Rodalies i vol fer la seva pròpia investigació per aclarir l'origen de la incidència, que durarà almenys 3 setmanes. A partir d'avui dijous, tercer dia amb el servei alterat, Renfe posa un reforç d'autocars entre Castelldefels i Barcelona i entre Barcelona i Gavà-Castelldefels.

I ens fem ressò que el govern comença a instal·lar aires condicionats als edificis que són seus: instituts, escoles d'educació especial i algunes escoles bressol. El problema de la calor, però, és de tots els centres educatius, perquè són els únics edificis públics que no tenen cap mena de climatització.

Arran del tiroteig mortal a Salou, parlem de crim organitzat amb Marc Balcells, criminòleg, professor de Dret de la Universitat Oberta de Catalunya.

I parlem del desgavell de les proves de dissabte per fer fixos treballadors interins de la Generalitat amb Assumpta Barbens, secretària general de la Candidatura Autònoma de Treballadors i Treballadores de l'Administració de Catalunya. També parlem amb dues persones afectades: Míriam Auñón i M. Rosa Sàez Codina.

I, finalment, parlem del pla contra l'assetjament escolar que ha anunciat el Departament d'Educació. Amb Meritxell Plana, de l'Associació Catalana per a la Prevenció de l'Assetjament Escolar.

I analitzem l'actualitat amb Laura Aznar, Lola García, Àlex Cubero i Ferran Casas.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3