La muntanya

- El Pallars.

- CONCURSANTS: Josep Turu, Gemma Sabaté, Manel López, Núria Esteve, Ferran Terrades, Mónica

Gelada.

- 1A PROVA: L'actor Carles Canut presenta la prova. La Mònica, la Núria, el Ferran i el Manel han de descobrir la causa de la mort de l'Elvira Sallés i trobar el camí cap al poble de l'Espluga de Cuberes, on passaran la nit. No tenen límit de temps. 1er enigma: La Mònica i el Manel, amb l'ajuda de Lluís Capdevila, fan escalada per trobar una carta penjada del Salt de la Núvia. Causa de la mort, suïcidi. Superat. 2on enigma: La Mónica, el Manel, el Ferran i la Núria, seguint les instruccions de la carta, troben el camí a l'Espluga de Cuberes. Superat. PROVA SUPERADA: guanyen 2000 euros.

- 2A PROVA: La Gemma i el Josep han de portar un ramat d'ovelles a un tancat amb l'ajut d'un gos que ells escullen. S'equivoquen de gos d'atura i el ramat es dispersa. 45 minuts. PROVA NO SUPERADA: perden 2500 euros.

- 3A PROVA: Per parelles: Ferran i Mònica, Gemma i Núria, i Josep i Manel, han de mantenir encès un foc durant mitja hora, però tenen aigua per apagar el foc i guanyar 2 exempcions. PROVA SUPERADA: guanyen 3000 euros.

- Els concursants fan barranquisme pel Barranc de l'Infern dirigits per Joan Belmonte.

- 4A PROVA: S'ha de muntar un raid i baixar pel riu Noguera Pallaresa durant 5 quilòmetres, ajudats per Miquel Gordó. PROVA NO SUPERADA: perden 4000 euros.

- Els concursants parlen entre ells per parelles amb qui sospiten que és el talp.

- CONCURSANT ELIMINAT: Manel López.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3