Olivella

Al bell mig del Parc Natural del Garraf es troba Olivella, un poblet enfilat a la zona més remota i muntanyosa del Garraf, comarca que "El Foraster" trepitja per primera vegada.

El municipi acull l'únic monestir budista de Catalunya, situat al Palau Novella. Guiat per la Isabel, una de les monges budistes del temple, en Quim tindrà l'ocasió de descobrir de primera mà els fonaments filosòfics d'aquesta religió. 

El foraster també coneixerà les "Lleones d'Olivella", un grup de dones que s'entrenen ben fort en defensa personal, per fer front als perills d'una societat on, malauradament, la violència masclista continua sent una realitat palpable. I mentrestant, l'Aida, una jove campiona de para-taekwondo, demostra dia rere dia que, en aquest món, ser diferent no és fàcil i que l'actitud és el que pot marcar la diferència. 

En Quim gaudirà d'un assaig de la coral del poble, "El somriure d'Olivella", liderada amb entusiasme per l'explosiva Donna, i descobrirà que a la perruqueria regentada per l'Encarna el tema principal de conversa no és un altre que el sexe. També parlarà amb en Portu, que acaba de ser avi i té més ganes de fer coses que mai.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3