TOTS ELS CLIPS

 • L'Oriol, en campanya
  Veure vídeo

  L'Oriol, en campanya

  A l'Albi, un típic poble de les Garrigues envoltat d'ametllers i oliveres, en Quim hi trobarà una gent de caràcters i interessos molt variats, però que comparteixen un tret distintiu: la passió que posen en tot allò que fan. La Núria ha convertit la botiga del poble en un lloc on es pot trobar absolutament de tot, o, si no hi és, ella ho aconsegueix en 24 hores. La Goretti posa tanta passió en la seva feina de perruquera com a investigar i airejar tots els secrets del poble. I en Milio i en Ricard aspiren a ser autèntics mestres de l'humor, amb un estil "apachonant" a l'hora d'explicar acudits. També coneixerem una família que estima les curses de motos d'una manera una mica temerària; les dones del grup Pasta Fresca, que ho donen tot en les seves actuacions musicals; i els Amics de les Bitlles de l'Albi, una colla que té un talent només comparable a les seves ganes d'esmorzar.

 • Un bosc encantat - Òrrius
  Veure vídeo

  Un bosc encantat - Òrrius

  Òrrius és el poble més petit de la comarca del Maresme, un racó de pau a tocar d'una de les zones més poblades del país. En Quim descobrirà ben aviat que aquí és costum apropiar-se de llocs que pertanyen als pobles del costat, i que els dies sempre comencen amb un bon esmorzar. Per això l'alcalde, en Jordi, es dedica en cos i ànima a totes dues coses, mentre deixa les regnes de l'Ajuntament en mans de la seva ajudant, la Pepita. A més a més, en Gil i en Sebastià convidaran en Quim a un esmorzar molt especial: el que fan a la seva barraca al mig de les vinyes. També coneixerem la Laia, que amb 12 anys ja és subcampiona del món de trial en bicicleta, i la Roser i la Neus, que són amigues malgrat ser molt i molt diferents. A més, també ens trobarem amb en Jaume, que porta la seva granja de gallines com si fos un ressort de luxe, i amb la Rosa, que sospira pels finals feliços, tant en els llibres com a la vida. El millor final de tots arribarà amb la visita al misteriós Bosc Encantat, que omple de màgia els voltants del poble.

 • El moment més emocionant d''El foraster' a Les: la Crema deth Haro
  Veure vídeo

  El moment més emocionant d''El foraster' a Les: la Crema deth Haro

  A Les, un poblet de la Vall d'Aran, tota la vida gira al voltant d'una festa d'orígens ancestrals, que es celebra la nit de Sant Joan: la Crema deth Haro. Cada any els seus veïns planten un tronc d'avet al mig de la plaça el dia de Sant Pere, i el cremen al cap de gairebé un any, per la revetlla de Sant Joan. En Quim hi arribarà el dia abans de la crema i es trobarà amb un poble bolcat en la seva festa més sagrada. De la mà de l'Esther i en Nacho coneixerem l'art de fer ballar les halhes enceses al voltant del cos, i amb en Pere i en Marc, avi i net, en Quim comprendrà fins a quin punt aquesta tradició ha unit les famílies de Les al llarg d'incomptables generacions. Però abans de viure la nit de la Crema deth Haro, en Julián convidarà en Quim a fer ràfting pel Garona, i coneixerem en Pedro, un madrileny amant de l'aventura i de gastar males passades als seus tripulants. Finalment, viurem la nit de Sant Joan més màgica al voltant de l'Haro, que amb el seu foc pot fer realitat tots els desitjos que se li demanen, inclosos els més bonics i inesperats.

 • El moment en què Quim Masferrer salta del pont i venç les seves pors
  Veure vídeo

  El moment en què Quim Masferrer salta del pont i venç les seves pors

  En Gerard va convèncer pas a pas en Quim perquè acabés fent el què en un primer moment li va semblar impossible: saltar del pont i viure una de les experiències més impactants de la seva vida.

 • Quim Masferrer respon les preguntes de l'audiència en un Facebook Live
  Veure vídeo

  Quim Masferrer respon les preguntes de l'audiència en un Facebook Live

  Hores abans de l'estrena de la sisena temporada d'"El Foraster", hem parlat amb Quim Masferrer i ha respost les preguntes de l'audiència en un Facebook Live.

 • El retir espiritual del Quim al monestir de Sant Daniel
  Veure vídeo

  El retir espiritual del Quim al monestir de Sant Daniel

  En Quim vol retirar-se del món al monestir, encara que sigui temporalment. Allà coneixerà la Maria Àngels, una germana belluguet, difícil de trobar dins del monestir.

 • En Quim escala amb el Messi de Cornudella
  Veure vídeo

  En Quim escala amb el Messi de Cornudella

  En Quim coneix en Toni, un escalador professional que ha batejat més de 400 vies a Siurana. I té les mans més impressionants que hagi vist mai en Quim.

 • En Quim reparteix pa i amor per Ascó
  Veure vídeo

  En Quim reparteix pa i amor per Ascó

  L'Antoni reparteix pa per les cases i es manté en contacte amb la Jose per l'emissora. Entre comanda i comanda, alguna declaració d'amor.

 • En Quim tem per la seva vida, a Castellfollit del Boix
  Veure vídeo

  En Quim tem per la seva vida, a Castellfollit del Boix

  Si et trobes un paio i et parla de trial Xtrem... pots acabar passant-les canutes. Si no, que l'hi expliquin a en Quim!

 • En Quim es queda sense paraules amb la Paulina Rubio de la Vall d'en Bas
  Veure vídeo

  En Quim es queda sense paraules amb la Paulina Rubio de la Vall d'en Bas

  En Quim no s'hauria imaginat mai que dins d'aquell gimnàs coneixeria algú que el deixaria sense saber què dir.

 • En tio Lele explica les regles a en Quim
  Veure vídeo

  En tio Lele explica les regles a en Quim

  El tio Lele posa condicions a en Quim i li dona una missió: explicar la veritat del barri de la Mina. Quina pressió en el primer programa!

 • En Quim s'indigna amb la Isabel
  Veure vídeo

  En Quim s'indigna amb la Isabel

  El procés per posar nom al gegants de Penelles ha aixecat polseguera! La Isabel va intentar sortir-se amb la seva amb uns mètodes poc ortodoxos.

 • En Josep Maria i els calamars
  Veure vídeo

  En Josep Maria i els calamars

  En Quim i en Josep Maria parlen de calamars, parella i política a "El foraster"de Calella de Palafrugell.

 • La Roser posa a caldo en Quim
  Veure vídeo

  La Roser posa a caldo en Quim

  La Roser no és gaire diplomàtica, i en Quim fa massa preguntes. I algú li ha trepitjat les cols.

 • Controlar el trànsit amb en Quim a prop
  Veure vídeo

  Controlar el trànsit amb en Quim a prop

  "El foraster" s'endinsa en l'Andorra menys coneguda. I, en aquest periple, coneixerà en Joan i el seu xiulet. Avui, a les 22.35, a TV3.

Anar al contingut