TOTS ELS PROGRAMES

 • Marina Rossell
  Veure vídeo

  Marina Rossell

  Aquesta vegada, Albert Om és el convidat de la cantant Marina Rossell. Passaran un cap de setmana entre Barcelona i París. Tots dos aniran a visitar el músic Georges Moustaki, un mite de la cançó francesa. Marina Rossell ha versionat les seves cançons en català.

 • Marina Rossell
  Veure vídeo

  Marina Rossell

  Aquesta vegada, Albert Om és el convidat de la cantant Marina Rossell. Passaran un cap de setmana entre Barcelona i París. Tots dos aniran a visitar el músic George Moustaki, un mite de la cançó francesa, de qui Marina Rossell ha versionat les seves cançons en català.

 • Xavier Sardà
  Veure vídeo

  Xavier Sardà

  Aquest cap de setmana, l'Albert el passarà al Maresme, a casa del periodista Xavier Sardà. Seran dos dies molts semblants als programes de tele que feia el periodista. Sempre hi passaven moltes coses i hi sortia molta gent. Junts compartiran família, amics, conversa i molts jocs.

 • Isidre Esteve
  Veure vídeo

  Isidre Esteve

  Albert Om és el convidat del pilot de motos Isidre Esteve. Passaran un cap de setmana a Oliana, el seu poble. L'Albert descobrirà com s'ha adaptat l'Isidre a una nova manera de viure, després que un greu accident el va deixar en cadira de rodes. Malgrat tot, l'Isidre no ha perdut la passió per conduir i li té preparada una sorpresa a l'Albert.

 • Carles Rexach
  Veure vídeo

  Carles Rexach

  Aquesta vegada, "El convidat" va a casa de Carles Rexach. Albert Om passarà el cap de setmana al Muntanyà amb un dels cracs del Barça dels anys 70. El periodista coneixerà la faceta més familiar de Rexach, però també comprovarà que, a punt de fer 65 anys, l'exfutbolista està en plena forma física.

 • Benedetta Tagliabue
  Veure vídeo

  Benedetta Tagliabue

  "El convidat" passarà aquest cap de setmana amb Benedetta Tagliabue, una arquitecta estrella. Una italiana que per amor va venir a Catalunya, i que per amor s'hi ha quedat. L'Albert Om compartirà dos dies a casa seva, ara que fa 10 anys que va morir el seu marit, mestre i també arquitecte, Enric Miralles.

 • Santiago Dexeus
  Veure vídeo

  Santiago Dexeus

  Aquest cap de setmana l'Albert el passarà a Sarrià, a casa de Santiago Dexeus. El periodista compartirà casa, activitats i converses amb el ginecòleg que ha portat més catalans al món. L'Albert coneixerà la família del metge i també podrà saber què se sent vestit de verd dins d'una sala de parts.

 • Gerard Quintana
  Veure vídeo

  Gerard Quintana

  Durant un cap de setmana, Albert Om podrà descobrir com és la vida de Gerard Quintana lluny dels fans i els escenaris. El cantant l'ha convidat a passar dos dies a casa seva, a Eivissa. L'Albert coneixerà la dona i els dos fills del líder de Sopa de Cabra i descobrirà la seva faceta més íntima i familiar.

 • Bojan Krkic
  Veure vídeo

  Bojan Krkic

  Albert Om viatja aquesta vegada a Roma. L'ha convidat Bojan Krkic, poc temps després de canviar d'equip de futbol i de ciutat. Om descobrirà com s'ha adaptat l'exbarcelonista a la seva nova vida i descobrirà quins són els seus projectes de futur i també el balanç que fa dels seus últims temps al Barça.

 • Miquel Calçada
  Veure vídeo

  Miquel Calçada

  L'Albert se'n va a veure el català que més catalans ha visitat a l'estranger. I el va a veure precisament ara que ha decidit viure una llarga temporada fora de Catalunya. Miquel Calçada l'ha convidat a passar uns dies als Estats Units, a Syracuse, una ciutat a mig camí entre Nova York i el Canadà.

 • Teresa Forcades
  Veure vídeo

  Teresa Forcades

  Albert Om visita Teresa Forcades, la monja que va denunciar les farmacèutiques per la vacuna de la grip A. El periodista passa un cap de setmana a Sant Benet de Montserrat, convivint amb ella i les 40 monges del monestir. Om comparteix tots els rituals amb les germanes i descobreix com és la vida en comunitat.

 • Quim Monzó
  Veure vídeo

  Quim Monzó

  A "El convidat", veurem Albert Om visitant 13 nous amfitrions. En aquest primer capítol de la segona temporada, el veiem a casa de l'escriptor Quim Monzó, que confessa que des de fa 58 anys no entra ningú a casa seva.

 • Banda sonora
  Veure vídeo

  Banda sonora

  Acomiadem la temporada amb els millors moments i les millors músiques d'aquests tretze caps de setmana intensos, una aventura que ha portat Albert Om a conviure durant dos dies amb figures tan diferents com Teresa Gimpera, Estopa, Montserrat Carulla, Carme Ruscalleda, Boris Izaguirre o Pau Riba.

 • Pau Riba
  Veure vídeo

  Pau Riba

  Albert Om passa un cap de setmana a casa de qui diuen que és l'últim hippy. Pau Riba viu en una masia a Tiana. Des d'allà, dissabte se n'aniran tots dos a Cadaqués, amb el fill més petit d'en Pau. Carretera, cotxe i manta a l'estil de "Dos solters i un biberó".

 • Estopa
  Veure vídeo

  Estopa

  La parella de germans més famosa de Catalunya s'emporten de gira l'Albert Om. Durant dos dies, els Estopa seran tres: el David, el Jose i l'Albert, i només se separaran quan els Estopa pugen a l'escenari per fer el concert.