Paraules en ruta

 • Castellterçol: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Castellterçol: Paraules en ruta!

  L'Espartac es trasllada aquesta setmana a Castellterçol, vila i municipi de la comarca natural del Moianès, oficialment adscrit a la del Vallès Oriental. Amb l'escriptor Màrius Serra, recent guanyador del premi Sant Jordi de novel·la, coneixerem les variants dialectats que conviuen en aquesta àrea de la nostra geografia.

 • Ivars d'Urgell: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Ivars d'Urgell: Paraules en ruta!

  A Ivars d'Urgell ens espera l'escriptor Màrius Serra, per analitzar les peculiaritats de la parla d'aquesta zona.

 • Manlleu: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Manlleu: Paraules en ruta!

  La història del programa DIVENDRES continua arreu de Catalunya, i aquesta setmana l'Espartac Peran es trasllada a la comarca d'Osona, concretament a Manlleu, localitat on ens espera l'escriptor Màrius Serra per analitzar la parla de la gent d'aquesta zona.

 • Vidreres: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Vidreres: Paraules en ruta!

  Espartac Peran viatja aquesta setmana a la localitat de Vidreres, a la comarca de la Selva. Allà ens espera l'escriptor Màrius Serra per analitzar l'origen de paraules autòctones, com "suca-mulla".

 • Balsareny: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Balsareny: Paraules en ruta!

  L'escriptor Màrius Serra, que torna, una vegada més, carregat de "Paraules en ruta". Ens explicarà quines són les paraules i expressions pròpies de Balsareny.

 • Rubí: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Rubí: Paraules en ruta!

  Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors es traslladen a Rubí, població del Vallès Occidental. Màrius Serra, al costat de la seva inseparable pissarra de professor, farà de guia a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat.

 • Tiana: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Tiana: Paraules en ruta!

  Comencem la setmana amb l'Espartac Peran i tot l'equip d'exteriors instal·lats a la localitat de Tiana. Aquest dilluns tindrem ocasió de conèixer les particularitats del català que es parla en aquesta zona del Maresme amb un geni de les lletres, l'escriptor Màrius Serra, que ens portarà una nova edició de les seves "Paraules en ruta".

 • Guardiola de Berguedà: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Guardiola de Berguedà: Paraules en ruta!

  En Màrius Serra ens explicarà quines són les paraules i expressions pròpies de Guardiola de Berguedà i coneixerem l'autèntic "avi del Barça", el Joan Casals, que és del poble.

 • Corbera de Llobregat: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Corbera de Llobregat: Paraules en ruta!

  Aquest dilluns, ens espera a Corbera l'escriptor Màrius Serra, per analitzar com parla la gent d'aquesta àrea del Baix Llobregat en el marc de la seva secció "Paraules en ruta".

 • Vila-seca: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Vila-seca: Paraules en ruta!

  Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada a la població de Vila-seca. Una gran setmana, la que li espera al programa "Divendres" en aquesta localitat del Tarragonès. Tampoc no hi faltarà la secció "Paraules en ruta" de l'escriptor Màrius Serra i una aproximació al Taller de les Flors de Vila-seca, per veure quines són les tendències d'aquest any per decorar l'arbre de Nadal.

 • Serinyà: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Serinyà: Paraules en ruta!

  Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada a la comarca del Pla de l'Estany, per fer que sigui DIVENDRES cada dia a Serinyà. Tindrem la nostre dosi de paraules en ruta, amb l'escriptor Màrius Serra.

 • Arenys de Munt: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Arenys de Munt: Paraules en ruta!

  L'Espartac i l'equip d'exterior viatgen aquesta setmana a Arenys de Munt, on ens espera, com cada dilluns, l'escriptor Màrius Serra i la seva secció "Paraules en ruta", per conèixer les peculiaritats del llenguatge d'aquesta regió de Catalunya.

 • Cerdanyola del Vallès: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Cerdanyola del Vallès: Paraules en ruta!

  Aquesta setmana, l'equip d'exteriors del programa es trasllada a Cerdanyola. Analitzarem, al costat de l'escriptor Màrius Serra, com cada dilluns, les peculiaritats de la llengua en aquesta àrea geogràfica.

 • Sils: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Sils: Paraules en ruta!

  Com és habitual al començament de la setmana, Màrius Serra aportarà les seves "Paraules en ruta" per conèixer les curiositats dialectals del català que es parla a Sils

 • Alcover: Paraules en ruta!
  Veure vídeo

  Alcover: Paraules en ruta!

  Aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a la població d'Alcover. Coneixem les variacions dialectals del català d'aquesta regió al costat de l'escriptor Màrius Serra.