Diades castelleres

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Diades castelleres especials

La Diada - Santa Tecla de Tarragona

DIADA DE SANTA TECLA ¿ PRIMER DIUMENGE DE FESTES 18.09.16

TV3 a la diada castellera del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona, una de les últimes cites abans del Concurs de Castells.

Aquest diumenge 18 de setembre la temporada castellera s'atura a Tarragona on es tornarà a viure el duel entre els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que acompanyaran dues de les colles locals, Xiquets i Jove de Tarragona. TV3 l'emetrà en directe, a partir de les 12.00, pel portal web tv3.cat, i a les 18.45 n'oferirà un ampli resum de 50 minuts a l'espai "Diades castelleres especials", amb el més destacat del que hagi passat a plaça.

Tant els Castellers de Vilafranca com la Colla Vella dels Xiquets de Valls tenen en cartera el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre i agulla. Pel que fa a les colles de Tarragona, la Jove optarà per castells com el 5 de 9 amb folre i el 3 de 9 amb folre i agulla, i els Xiquets volen recuperar el 2 de 9 amb folre i manilles que enguany encara no han assolit.

La diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla de Tarragona és la tercera de les sis diades castelleres que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d'esforços per donar més visibilitat al fet casteller.

Els encarregats de retransmetre la jornada seran l'equip format per Carles Cortés a la conducció, Biel Duran i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Francesc Domènech a l'anàlisi tècnica.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut