TOTS ELS PROGRAMES

 • Animació francesa en clau comèdia i una ficció de Suïssa: "Fora de pista" i "Bonobo"
  Veure vídeo

  Animació francesa en clau comèdia i una ficció de Suïssa: "Fora de pista" i "Bonobo"

  "Fora de pista (Hors Piste)" és un curtmetratge produït per l'escola de cinema d'animació ENSI i realitzada per Léo Brunel, Loris Cavalier, Camille Jalabert, i Oscar Mallet, és una història sense diàlegs però amb gags molt enginyosos, I sobretot, un sentit de l'humor entre naïf I gamberro. Prepareu-vos a riure amb aquest curtmetratge que ha estat seleccionat a molts festivals internacionals i ha estat guardonat amb molts premis del públic. I la segona, "Bonobo", dirigit pel suís Zoel Aeschbacher, és una història de ficció que us farà pujar la tensió, això si, de mica en mica. Ha estat seleccionada en competició , entre altres festivals, a Clermont-Ferrand, Brussel·les, Palm Springs I a Brooklyn, i ha estat nominada al millor curt de ficció dels Premis de cinema de Suïssa 2018. A "Filmets Badalona Film Festival" va guanyar, l'any passat, el Premi especial del Jurat.

 • "Lunch ladies" i "Els pioners de l'univers", dues perles del món del curtmetratge més actual
  Veure vídeo

  "Lunch ladies" i "Els pioners de l'univers", dues perles del món del curtmetratge més actual

  "Lunch ladies" és una una comèdia negra esbojarrada, dirigida pel nord-americà J. M. Logan i produïda per Clarissa Jacobson, amb dues cuineres com a protagonistes, dues amigues inseparables amb una devoció en comú: Johnny Deep. Aquesta pel·lícula ha estat seleccionada en més d'un centenar de festivals i guardonada en una quarantena de festivals del gènere fantàstic i de terror. "Els pioners de l'univers" és una peça animada de l'École Supérieure des Effets Spéciaus et de l'Image 3D – ArtFX, dirigida pels joves talents Benjamin Bernon, Clémentine Courbin, Matthieu Guevel, Anthony Rège i Jérôme Van Beneden. Una animació esplèndida, on destaca, sobretot, el guió i la caracterització psicològica dels personatges.

 • "The Silent Child", guanyadora de l'Oscar al millor curtmetratge de ficció el 2018
  Veure vídeo

  "The Silent Child", guanyadora de l'Oscar al millor curtmetratge de ficció el 2018

  "Curtcircuit 33" emet "La nena silenciosa", "The Silent Child", de Chris Overton (Regne Unit), guanyadora de l'Oscar al millor curtmetratge de ficció el 2018. L'acció se situa en una zona rural d'Anglaterra i està inspirada en esdeveniments de la vida real. És la història d'una nena amb sordesa profunda de quatre anys, la Libby, que neix en una família de classe mitjana i viu en un món de silencis fins que una treballadora social li ensenya el do de la comunicació.

 • Diversitat en curt
  Veure vídeo

  Diversitat en curt

  Cinc curtmetratges que promouen l'enteniment, la inclusió i el respecte per la llibertat afectiva. Les 5 propostes van a càrrec de Judit Colell que amb "Aniversari" planteja la història d'una nena que sempre ha desitjat ser nen. Isabel Coixet a "Normal" aborda des de l'estètica de videoclip una reflexió sobre el que és o el que no és "normal". Miquel Bosch presenta "Todo saldrá bien, Pingüino", narrant l'aventura d'un nen pingüí. Carla Subirana amb "Júpiter i Mart" explica, a partir d'aquests dos planetes brillants, com la Bruna i el Josep parlen de la seva família, composta per dues mares. I, finalment, Isaki Lacuesta a "Autoretrat en rosa i blau" planteja una reflexió sobre l'homosexualitat a partir del primer petó.