Clipping - 14/03/2021

El realitzador Pau Griera, el cantautor Cesk Freixas i la periodista Júlia Bertran, al "Clipping".

A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte, el realitzador barceloní Pau Griera parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Lildami, Sr. Chen i La Sra. Tomasa amb Stay Homas i Rodrigo Starz.

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Cesk Freixas, que presenta "Quan no abrigui aquest món", un tema del seu vuitè disc, "Memòria".

La periodista cultural de TV3 Júlia Bertran és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Fiera de mí", del segon treball de Maria Arnal i Marcel Bagés, dirigit per Joan Galo.

A "La nevera", el programa recordarà un clip de Gossos amb Macaco: "Corren", dirigit per Àlam Raja, l'any 2007. Guanyador del Premi Enderrock 2008 per votació popular, aquest videoclip és una cançó del novè disc de la banda manresana, "Oxigen".

En aquest capítol també es podran veure els clips "Ja no t'espero", un tast del primer disc de Guineu, el projecte de la cantant Aida G., i "Carta", del quartet mallorquí Alanaire, apadrinat per Joan Miquel Oliver. A més, hi sortiran produccions de Sara Roy, Gigi Ros i Vaire, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3