TOTS ELS PROGRAMES

 • Osona i el Ripollès
  Veure vídeo

  Osona i el Ripollès

  Vista aèria de les comarques d'Osona i el Ripollès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Noguera
  Veure vídeo

  Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Noguera

  Vista aèria de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Noguera. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Gironès
  Veure vídeo

  Gironès

  Vista aèria de la comarca del Gironès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès
  Veure vídeo

  Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès

  Vista aèria de les comarques del Garraf i el Penedès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Cerdanya, Alt Urgell
  Veure vídeo

  Cerdanya, Alt Urgell

  Vista aèria de les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Solsonès, Segarra i Anoia
  Veure vídeo

  Solsonès, Segarra i Anoia

  Vista aèria de les comarques del Solsonès, la Segarra i l'Anoia. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Alt i Baix Camp, Priorat
  Veure vídeo

  Alt i Baix Camp, Priorat

  Vista aèria que recorre les comarques del Priorat, el Baix Camp i l'Alt Camp.

 • Berguedà, Bages i Baix Llobregat
  Veure vídeo

  Berguedà, Bages i Baix Llobregat

  Vista aèria de les comarques del Berguedà, el Bages i el Baix Llobregat. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • El Segrià
  Veure vídeo

  El Segrià

  Vista aèria de la comarca del Segrià.

 • L'Empordà
  Veure vídeo

  L'Empordà

  Vista aèria de l'Empordà. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • El Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme
  Veure vídeo

  El Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme

  Vista aèria de les comarques del Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Maresme.

 • El Tarragonès
  Veure vídeo

  El Tarragonès

  Vista aèria de la comarca del Tarragonès.

 • El Pla de l'Estany, la Garrotxa i la Selva
  Veure vídeo

  El Pla de l'Estany, la Garrotxa i la Selva

  Vista aèria de les comarques del Pla de l'Estany, la Garrotxa i la Selva.

 • Conca de Barberà, Garrigues, Pla d'Urgell
  Veure vídeo

  Conca de Barberà, Garrigues, Pla d'Urgell

  Vista aèria de les comarques de la Conca de Barberà, les Garrigues, i el Pla d'Urgell. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

 • Montsià, Terra alta, Baix Ebre i Ribera
  Veure vídeo

  Montsià, Terra alta, Baix Ebre i Ribera

  Vista aèria de les comarques del Montsià, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

Anar al contingut