Catalunya Aixeca el Teló

Transmissió de la gala Catalunya Aixeca el Teló des del Teatre del Liceu de Barcelona.
Aquesta gala, que tradicionalment marca l'arrencada de la temporada teatral al nostre país, enguany és un homenatge a l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) amb motiu dels seus 30 anys. Fundada el 1992, ADETCA es va crear per promoure i difondre l'activitat de les companyies de teatre catalanes.

Per aquest motiu, el "Catalunya aixeca el teló" d'aquet any fa un repàs dels 30 musicals més destacats que han passat pels escenaris catalans durant les últimes tres dècades.

Així, reviurem fragments d'obres d'èxit tan populars d'aquests anys, des de "Mar i cel", "Historietes" a "Golfus de Roma" passant per "El somni d'una nit d'estiu", "Sweeney Todd", "Cómeme el coco, negro", "Memory", "Cantando bajo la lluvia", "Fama", "Spamalot", "La jaula de las locas", "El Petit príncep" i moltes altres.

Josep Maria Segura és el director artístic de la gala, amb guió de Ferran González i direcció musical i arranjaments de Joan Vives i Xavier Mestres.
Per l'escenari, amb una orquestra de més de 60 músics i un cor de 140 veus, desfilaran les actrius i actors que han protagonitzat aquestes obres al llarg de tots aquests anys.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3