TOTS ELS CLIPS

 • Així serà "Cases d'algú"
  Veure vídeo

  Així serà "Cases d'algú"

  Joan Maria Pou s'instal·larà en cases de nous amfitrions, en la segona temporada del programa, que s'estrena aquest setembre a TV3. Després de l'èxit de la primera temporada, el periodista Joan Maria Pou ja té la maleta preparada per viatjar a noves destinacions i conviure durant dos dies amb els turistes més singulars que visiten Catalunya. Els nous protagonistes l'ajudaran a descobrir la barreja de cultures a Miami, el clima tropical de Costa Rica, el folklore d'Escòcia, el ritme contagiós de Puerto Rico i el xoc entre tradició i modernitat d'Israel. Però també visitarà persones que viuen més a prop, com en Mikel i la Fàtima, del municipi d'Elorrio, al País Basc.

 • Visitem la Dóra a Reykjavík (Islàndia)
  Veure vídeo

  Visitem la Dóra a Reykjavík (Islàndia)

  La Dóra és una jove DJ islandesa que punxa música amb uns auriculars que tenen forma d'orelles de gat. Viu al centre de Reykjavík amb la seva parella, amb qui ha creat una productora musical. De nit, treballa de discjòquei i, de dia, li agrada passar hores i hores amb els amics. Fa uns quants anys, va patir un desordre alimentari que, afortunadament, ha aconseguit superar. Una experiència que ha fet que la Dóra sigui més madura que la majoria de noies de la seva edat.

 • Visitem en Tom a Amsterdam
  Veure vídeo

  Visitem en Tom a Amsterdam

  En Tom és un holandès que viu a Amsterdam. Té un gat de 16 anys i està casat amb l'Ana, una argentina amb qui comparteix una història d'amor única: es van conèixer a les platges de Moçambic i, després d'haver anat quedant per tot el món, es van instal·lar a Holanda. Ara són socis i tenen una empresa que organitza excursions privades. El Tom també és fotògraf de viatges: al llarg de 15 anys ha visitat 100 països i ha publicat un munt de fotos en guies turístiques i revistes especialitzades.

 • Visitem la Nancy a Nova Orleans
  Veure vídeo

  Visitem la Nancy a Nova Orleans

  La Nancy és una nord-americana d'origen xinès que viu a Nova Orleans des del 2011. Allà ha trobat el lloc ideal per dedicar-se al que més li agrada: la música. Una passió que comparteix amb la seva parella, el Ben, un britànic a qui va conèixer ballant swing. La seva vida a Nova Orleans és un somni per a qualsevol amant de la música. Dolça i molt alegre, la Nancy també és una excel·lent cantant de jazz que encomana la seva energia i optimisme a tothom.

 • Visitem l'Evgeni a Ivànovo
  Veure vídeo

  Visitem l'Evgeni a Ivànovo

  L'Evgeni és un jove de 29 anys que viu a Ivànovo, una ciutat industrial a 300 km de Moscou. Després d'estudiar cinema a Madrid, va tornar a la seva ciutat natal, on hi té la família i una empresa força original: un negoci de lavabos portàtils. De moment, viu a casa dels seus pares i es dedica a dirigir l'empresa familiar amb l'esperança que algun dia podrà fer realitat el seu gran somni: ser director de cinema.

 • Visitem la Niurka a Nova York
  Veure vídeo

  Visitem la Niurka a Nova York

  La Niurka té 38 anys i va néixer a Veneçuela, però ara viu a Nova York. Allà compagina quatre feines diferents: és periodista, consultora empresarial, treballa al servei d'atenció al client dels Mets de Nova York i, a més, també és àrbitra de futbol. La Niurka fa un any que té la doble nacionalitat i aquests mesos es prepara per casar-se per segon cop amb el seu marit, el Jeison. Aquesta vegada, però, per l'Església i a Veneçuela amb tota la família.

 • Visitem en Jesús a Malmö (Suècia)
  Veure vídeo

  Visitem en Jesús a Malmö (Suècia)

  En Jesús té 85 anys i va néixer a Xile. Actualment resideix a Malmö (Suècia), on es va haver d'exiliar durant la dictadura de Pinochet. És poeta, actor, mim i "cantaor" de flamenc. A l'inici de la seva carrera, va ser assessor d'imatge de Salvador Allende i, segons explica, el president xilè va dir que si havia arribat a ser president era gràcies a ell. Ara viu sol en un pis envoltat de records d'una vida molt intensa, de grans històries d'amor i de moments que ja formen part de la història.

 • Visitem l'Eva i l'Agust a Islàndia (Reykjavík)
  Veure vídeo

  Visitem l'Eva i l'Agust a Islàndia (Reykjavík)

  L'Eva i l'Agust viuen a Reykjavík (Islàndia) amb els seus dos fills. L'Eva es considera una artista polifacètica: dissenyadora de moda, estilista, trend consultant i professora de ioga. L'Agust té un forn de pa ecològic que, en un any i mig, s'ha convertit en un dels més famosos de la ciutat. Una parella que, tot i que han hagut de fer equilibris per combinar l'èxit professional amb la vida familiar, se n'estan sortint.

 • Visitem la Iúlia a Moscou
  Veure vídeo

  Visitem la Iúlia a Moscou

  La Iúlia té 33 anys i va néixer a Calmúquia, al sud de Rússia. És dolça, extravertida, decidida i amb molt de sentit de l'humor. De petita, la Iúlia va estudiar cant perquè aquest era el gran somni del seu pare. Ara viu a Moscou i és cantant d'òpera, un ofici difícil i molt competitiu que simultanieja amb una altra professió amb què ens sorprendrà a tots.

 • Visitem en Rolv a Noruega
  Veure vídeo

  Visitem en Rolv a Noruega

  En Rolv és un noruec que viu a Bergen i treballa a l'administració municipal de la ciutat. Està divorciat i té dues filles de dues dones diferents. Fora d'hores de feina, li encanta fer excursions amb caiac i assajar amb el seu grup de música. El Rolv és un roquer d'esperit lliure que pot presumir d'haver fet una gira per l'Argentina gràcies a una cançó dedicada a Maradona.

 • Visitem l'Andrea als Estats Units (Iowa)
  Veure vídeo

  Visitem l'Andrea als Estats Units (Iowa)

  L'Andrea va néixer a Filadèlfia, als Estats Units, però ha viscut a Nova York, Los Angeles i Tòquio. Fa pocs mesos que ha deixat enrere aquestes ciutats tan cosmopolites per mudar-se a Iowa City. I tot, per estar ben a prop d'una de les seves grans passions: els cérvols. L'altra gran passió de l'Andrea és la música: és flautista professional, dissenya fundes per a instruments i és de les poques persones del món capaces de tocar l'orgue i la flauta al mateix temps.

 • Visitem en Hakim a Jordània
  Veure vídeo

  Visitem en Hakim a Jordània

  En Hakim viu a Amman, a Jordània. És fill d'un jordà i d'una espanyola i la seva parella és l'Anne, una alemanya que treballa per a les Nacions Unides. Es van enamorar mentre feien el "Jordan trail", una espècie de Camí de Sant Jaume, però a Jordània. Són una parella jove aficionada al senderisme, l'alpinisme i l'espeleologia, que està a punt de tenir el primer fill. Encara no tenen del tot clar quin nom li posaran, però ja saben com volen educar aquest fill que naixerà en una casa on, com a mínim, es parlaran tres idiomes.

 • Visitem la Laura a Moscou
  Veure vídeo

  Visitem la Laura a Moscou

  La Laura té 35 anys i va néixer a Moscou. Actualment comparteix pis amb la seva amiga Olga, un gat i moltes amigues que passen més temps allà que a casa seva. Li encanta cuinar, sobretot el menjar típic rus, i organitzar sopars on es parla força de política. Creativa i liberal de tota la vida, educada en un oasi residencial al mig de Moscou, s'ha convertit en dissenyadora de joies i treballa com a cap del Departament de Disseny de Nous Productes.

 • Visitem en James a Londres
  Veure vídeo

  Visitem en James a Londres

  En James té 29 anys i va néixer a Londres. És arquitecte de professió i, encara que pugui semblar una contradicció, fa dos anys va optar per deixar de buscar pis i viure pels canals de Londres en una embarcació llarga i estreta. En James també és un "marine" que, tot i que està a la reserva, s'entrena cada setmana per mantenir-se en forma. Li agrada passejar en tàndem amb la seva xicota i també és un gran apassionat de la fotografia, els cementiris i els edificis abandonats.

 • Visitem l'Stéphanie a Ottawa
  Veure vídeo

  Visitem l'Stéphanie a Ottawa

  L'Stéphanie va néixer al Canadà fa 38 anys, filla d'una suïssa i d'un quebequès. És bilingüe i parla perfectament anglès i francès. Viu a Ottawa amb el seu fill, Ian, de 7 anys, i un gos que es diu Diego. A més, l'any passat va fer una gestació subrogada per a una parella de Madrid. Treballa a la Universitat d'Ottawa i sempre que té temps el dedica a col·laborar amb organitzacions sense ànim de lucre. També li agrada cuinar, fer ioga i passejar amb el seu gos.

Anar al contingut