TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista Apparatu
  Veure vídeo

  Entrevista Apparatu

  Xavier Mañosa sorprèn amb la seva proposta innovadora i dóna una volta al món de la ceràmica amb el seu atreviment a l'hora de mesclar materials i explorar amb els materials.

 • Entrevista a Renaldo i Clara
  Veure vídeo

  Entrevista a Renaldo i Clara

  Aquest grup lleidatà ja fa un temps que ens deixa pistes, i ara encaren el repte del primer disc llarg: "Fruits del teu bosc". El grup està per liderat per Clara Viñals, que amb vint-i-pocs anys escriu lletres amb veritats com cops de puny.

 • Entrevista a Juanjo Sáez i Mario Eskenazi
  Veure vídeo

  Entrevista a Juanjo Sáez i Mario Eskenazi

  Parlem amb Mario Eskenazi, mestre referent del disseny gràfic i capaç de convertir les idees simples en les més complexes, i Juanjo Sáez, il·lustrador i cronista capaç d'explicar tot el que vol amb un estil naïf i lletres de preescolar.

 • Entrevista Playground
  Veure vídeo

  Entrevista Playground

  Bibiana Ballbè entrevista Isaac Marcet, fundador de Playground, una plataforma en línia sobre música i tendències amb més de dos milions de visites al mes.

 • Entrevista a Kiko Amat
  Veure vídeo

  Entrevista a Kiko Amat

  Kiko Amat, escriptor i periodista autodidacte i Miqui Otero, escriptor, periodista i agitador cultural, ens sorprenen en aquesta entrevista explosiva.

 • Entrevista BToy
  Veure vídeo

  Entrevista BToy

  Andrea BToy, una de les artistes del street art local més referent, ens fascina amb el seu Stencil i la seva visió de l'art.

 • Entrevista Da Souza
  Veure vídeo

  Entrevista Da Souza

  Des de Mallorca i Barcelona arriben trepitjant fort presentant-nos el seu nou disc, "Flors i Violència", amb el seu ritme trepidant i bon rotllo que fan moure l'esquelet des de la primera nota.

 • Entrevista Neus Ballús
  Veure vídeo

  Entrevista Neus Ballús

  Neus Ballús, cineasta que juga i uneix la realitat i la ficció sense límits, ens presenta la seva òpera prima "La Plaga", en un entorn natural i familiar.

 • Entrevista Neus Bellus
  Veure vídeo

  Entrevista Neus Bellus

  Neus Bellus, cineasta que juga i uneix la realitat i la ficció sense límits, ens presenta la seva òpera prima La Plaga, en un entorn natural i familiar.

Anar al contingut