T1xC30

Dalt d'un terrat de Sarrià, Bibiana Ballbè es troba amb el jove fotògraf Adrià Cañameras. Conegut sobretot pels seus retrats a moltes bandes i músics de la nostra escena, Cañameras també està en ple procés d'editar llibres més sobre espais naturals com el Mediterrani, i ciutats com Madrid. I després de carrets i carrets, encara considera que les seves millors fotos són unes polaroids que va fer quan era nen.
Després d'estar-se molts anys estudiant a Anvers i treballant a per a grans firmes, la dissenyadora de moda Andrea Ayala ha tornat a Barcelona decidida a impulsar la seva pròpia marca. La visitem al seu taller de Poblenou on idea tots els models i supervisa les peces una a una. Moltes d'elles acaben a la botiga que té al barri del Marais de París, amb d'altres dissenyadors catalans.
Al restaurant Bicioci, ens espera la il·lustradora Laia Arqueros. S'ha construït un món que es regeix per la sensualitat, la feminitat, la natura i la religió. Imatges austeres que sembla que amaguin secrets ancestrals. S'ha inventat una tècnica pròpia: el gravat dinàmic. Dibuixos en sèrie, que sols tenen un sentit i junts en tenen un altre. Una tècnica que queda materialitzada en paper, o en un giff animat. Una mostra més de com utilitza el dibuix seqüencial per explicar històries.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3