TOTS ELS CLIPS
Saltat de verdures amb crema de ceba de figueres i llagostins
L'Ada afegeix uns tirabecs a un saltat de verdures i una crema de ceba per acompanyar-los.
Cap de llom rostit amb préssecs
Aprendrem a cuinar un rostit de cap de llom amb préssecs.
Raviolis d'albergínia amb brandada de bacallà i mutàbal
L'Ada Parellada ens prepara uns raviolis d'albergínia amb brandada de bacallà ben originals.
Llaminera amb escarola dolça
Amb aquesta recepta serem molt llaminers i endolcirem l'escarola.
Llenguado a la taronja
L'Ada Parellada ens mostra com podem cuinar un llenguado a la taronja.
Vinagretes
Sempre amaniu les amanides igual? En aquest vídeo, l'Ada ens presenta sis vinagretes ben diferents per fer única cada amanida.
Rap amb espaguetis de carbassa i crema d'enciam
L'Ada ens explica com fer uns espaguetis de carbassa per acompanyar el rap.
Bombons de marcona amb crema de cafè
Descobrirem el punt més dolç de l'Ada amb uns bombons d'ametlles.
Amanida exòtica de mongetes tendres i tofu
L'Ada cuina unes mongetes tendres a l'estil oriental amb tofu.
Carxofes amb cloïsses
L'Ada parellada explica com fer aquest plat que combina carxofes amb cloïsses
Filet macerat amb herbes aromàtiques i salsa tàrtara
Una de les funcions de les herbes aromàtiques en aquesta recepta: macerem un filet.
Amanida de cuscús amb raïm i panses
Ajuntem en una mateixa recepta panses i raïm.
Crema de pastanaga i llimona
L'Ada ens ensenya les claus per fer una bona crema de pastanaga.
Ruló de pebrots amb formatge
Pebrots amb formatge? Descobrim com combinar-los amb l'Ada Parellada.
Amanida de figues farcides de nous i formatge de cabra
L'Ada ens prepara una amanida original amb figues farcides de nous.