Anar a la navegació principalAnar al contingut

Làmines de carbassó amb tomàquet, alvocat i tamarinde



Ingredients per 4 persones

  • 2 carbassons
  • 2 alvocats
  • 1 ceba tendres
  • 4 tomàquets
  • 4 tamarindes
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • Un grapat de blat de moro fregit
  • Unes fulles de coriandre
  • Oli d'oliva
  • Salsa tabasco
  • Sal
  • Pebre dolç


Recepta

Tallem i piquem la ceba tendra.

Fem una creu a la base dels tomàquets, els escaldem en aigua bullint durant 30 segons, els refresquem immediatament. Els pelem, en traiem les llavors, i els tallem a daus

Pelem i tallem l'alvocat en forma de daus.

Fiquem en un bol la ceba, els tomàquets, l'alvocat i les fulles de coriandre tallades.

Ho amanim tot amb unes gotes de llimona, sal i salsa tabasco.

Pelem els tamarindes, en traiem les llavors i el triturem barrejat amb suc de taronja, un raig d'oli d'oliva i una mica de pebre.

Tallem el carbassó en làmines i preparem el plat amb el carbassó, el guacamole, la salsa de tamarinde, i el blat de moro fregit i picat.