Làmines de carbassó amb tomàquet, alvocat i tamarinde
Ingredients per 4 persones
- 2 carbassons
- 2 alvocats
- 1 ceba tendres
- 4 tomàquets
- 4 tamarindes
- 1 taronja
- 1 llimona
- Un grapat de blat de moro fregit
- Unes fulles de coriandre
- Oli d'oliva
- Salsa tabasco
- Sal
- Pebre dolç
ReceptaTallem i piquem la ceba tendra.
Fem una creu a la base dels tomàquets, els escaldem en aigua bullint durant 30 segons, els refresquem immediatament. Els pelem, en traiem les llavors, i els tallem a daus
Pelem i tallem l'alvocat en forma de daus.
Fiquem en un bol la ceba, els tomàquets, l'alvocat i les fulles de coriandre tallades.
Ho amanim tot amb unes gotes de llimona, sal i salsa tabasco.
Pelem els tamarindes, en traiem les llavors i el triturem barrejat amb suc de taronja, un raig d'oli d'oliva i una mica de pebre.
Tallem el carbassó en làmines i preparem el plat amb el carbassó, el guacamole, la salsa de tamarinde, i el blat de moro fregit i picat.