Magret amb peres i salsa de vi negre
Ingredients per 4 persones
- 1 magret d'ànec
- 1 kg de peres
- 500 ml de vi negre
- 500 ml de brou de carn
- 3 escalunyes
- 1 pastanaga
- 1 dau de mantega
- Sucre
- Flor de sal
- Sal i pebre
ReceptaPelem i tallem les escalunyes i la pastanaga i les sofregim amb la mantega, lentament, a foc lent, durant ben bé deu minuts.
Salpebrem.
Cobrim amb vi negre i hi afegim dues cullerades de sucre.
Pelem i filetegem les peres i les afegim a la salsa de vi, fem coure una mica perquè agafin color. Traiem les peres i les reservem.
Afegim el brou de carn a la salsa. Fem coure fins que agafi la textura desitjada.
Piquem el magret amb força per estovar-lo, seccionem la pell i el coem per la part de la pell, a la planxa, a foc fort. Anem traient-ne el greix fins torrar el magret. Posem una mica de sal sobre el magret i servim acompanyat de les peres.