Corball amb romesco i espàrrecs verds
Ingredients per 4 persones
- 4 supremes de corball de 250 g cadascuna
- Un manat d'espàrrecs verds
- 20 avellanes
- 2 tomàquets escalivats
- 3 grans d'all escalivat
- 1 branquilló de julivert fregit
- 1 nyora bullida
- 1 llesca de pa fregit
- 300 ml d'oli verge d'arbequina
- 2 cullerades de postres de vinagre
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
ReceptaPer fer el romesco triturem els tomàquets i l'all escalivats, una vintena d'avellanes, la polpa de la nyora remullada, el julivert i el pa fregits, amb una mica de pebre vermell picant, vinagre i oli.
Trenquem la part dura dels espàrrecs i els coem a la planxa, a foc mig, amb un rajolí d'oli, fins que quedin cuits i no cremats per fora.
Fem, també, el corball a la planxa, per la part de la pell, fins que quedi gairebé cuit i es faci una crosta. Donem la volta i esperem que es faci per l'altre costat. Posem una mica de sal al corball i als espàrrecs i servim immediatament.