Batalla de catedrals: Catedral de Girona-Seu Vella de Lleida

L'últim duel de "Batalla monumental" de la temporada abans de la gran final es lliura entre les dues catedrals més "dives" de Catalunya: la catedral de Girona, icona de la ciutat i protagonista a la sèrie "Joc de trons", i la Seu Vella de Lleida, "lo Castell" dels lleidatans i orgull català pel seu claustre, un dels més grans d'Europa.

Candela Figueras i Ivan Medina buscaran els millors arguments i els millors testimonis per aconseguir que el monument guanyador sigui el darrer classificat. En aquest últim duel de la temporada, esmolaran les ungles per donar-ho tot: ella liderarà la defensa de "lo Castell" de Lleida a la festa de Moros i Cristians, i ell aprendrà a lluitar com un autèntic guerrer de "Joc de trons" a Girona. En aquesta batalla ferotge, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com el cuiner amb estrelles Michelin Joan Roca i el dissenyador de moda Custo Dalmau.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla, on serà l'audiència la que decidirà el guanyador d'aquest duel entre catedrals votant a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

TEMES:
Patrimoni
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3