Batalla de catedrals: Catedral de Girona-Seu Vella de Lleida

L'última Batalla Monumental de la temporada abans de la gran final es lliura entre les dues catedrals més "dives" de Catalunya: la catedral de Girona, icona de la ciutat i protagonista a la sèrie "Joc de trons", i la Seu Vella de Lleida, "lo castell" dels lleidatans i orgull català pel seu claustre, un dels més grans d'Europa.La Candela Figueras i l'Ivan Medina buscaran els millors arguments i els millors testimonis per aconseguir que el monument guanyador sigui el seu. En aquest últim capítol, esmolaran les ungles per donar-ho tot: ella liderarà la defensa de "lo Castell" a la festa de Moros i Cristians, i ell aprendrà a lluitar com un autèntic guerrer de "Joc de trons". En aquesta batalla ferotge, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com el cuiner amb estrelles Michelin Joan Roca o el dissenyador de moda Custo Dalmau.Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla, on serà l'audiència qui decidirà el guanyador d'aquest duel medieval.Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova Batalla Monumental a TV3. La Candela Figueras viatja fins a Lleida i l'Ivan Medina fins a Girona per posar cara a cara les dues catedrals més espectaculars de Catalunya. L'audiència haurà de decidir quin dels dos monuments passa a la gran final.

Candela Figueras i Ivan Medina buscaran els millors arguments i els millors testimonis per aconseguir que el monument guanyador sigui el darrer classificat. En aquest últim duel de la temporada, esmolaran les ungles per donar-ho tot: ella liderarà la defensa de "lo Castell" de Lleida a la festa de Moros i Cristians, i ell aprendrà a lluitar com un autèntic guerrer de "Joc de trons" a Girona. En aquesta batalla ferotge, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com el cuiner amb estrelles Michelin Joan Roca i el dissenyador de moda Custo Dalmau.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla, on serà l'audiència la que decidirà el guanyador d'aquest duel entre catedrals votant a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

TEMES:
Patrimoni
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3