Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
SIMPOSI DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: s'avalua la fiabilitat del sistema de mesura del risc cardiovascular

En aquest estudi liderat pel doctor Carlos Brotons Cuixart, de l'EAP Sardenya, s'ha avaluat la fiabilitat de l'escala americana i de l'europea per a la mesura dels factors de risc cardiovascular de la població. En mostres de més de 200.000 habitants durant 10 anys, la investigació ha conclòs que les escales han sobreestimat el risc de la població que patirà una malaltia cardiovascular, és a dir, s'estan identificant més pacients d'alt risc dels que realment hi ha. L'estudi, que és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014, proposa tornar a calibrar aquestes escales de mesura.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut