Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
SIMPOSI DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: creat un nou sistema per tractar les arrítmies en pacients amb infart crònic de miocardi

Mesurant la resistència elèctrica del cor, aquest projecte ha aconseguit crear un nou sistema per detectar-ne les zones lesionades després de l'infart. L'invent té una aplicació directa en el tractament de les arrítmies de l'infart i permet localitzar-ne el focus. L'equip d'investigadors que l'ha dut a terme, liderat pel doctor Juan M. Cinca Cuscullola, de l'Institut de Recerca Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ja n'ha fet un prototip per a l'aplicació clínica, que ha estat acceptat per l'autoritat competent.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut