Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Recerca de La Marató 2014: s'estudia l'efectivitat de la teràpia antitrombòtica en pacients amb infart agut de miocardi

En aquest estudi, liderat pel Dr. Ignacio Ferreira González, de l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari del Vall d'Hebron, s'ha conclòs que la durada òptima del tractament amb doble antiagregació després de tenir un infart agut de miocardi és d'entre 12 i 14 mesos. Per sobre de 14 mesos, no augmenta el valor afegit de la doble antiagregació i sí que augmenta el risc d'hemorràgia major. Si s'aconsegueix estalviar 6 mesos de doble antiagregació, es calcula que s'estalviarien 1,8 hemorràgies majors i més de mig milió d'euros en tot el sistema de salut. És un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut