TOTS ELS PROGRAMES

 • Capítol 36: "Arròs de boda"
  Veure vídeo

  Capítol 36: "Arròs de boda"

  La Laura ha acceptat la feina a Berlín. Ja no hi ha marxa enrere. Avui surt el seu vol i ja està tot preparat. El Xavi va a acomiadar-se d'ella i de la Dana. La Laura no es quedarà si no l'hi demana el Xavi, però està massa dolgut per demanar-l'hi... Una boda a un petit poble de Màlaga, un tarragoní avorrit que sembrarà el caos, uns Mossos d'Esquadra i un DJ de Mierda atrapat en una altra dimensió acompanyaran el nostre protagonista a través de les carreteres de peatge catalanes en una aventura èpica per recuperar la seva família.

 • Capítol 35: "Arròs del passat Nadal"
  Veure vídeo

  Capítol 35: "Arròs del passat Nadal"

  El Xavi rebrà una visita molt especial, la de la tieta Paquita. La tieta mostrarà al Xavi el seu passat, present i futur. El que farà el Xavi després d'aquest viatge només serà decisió seva.

 • Capítol 34: "Arròs sense delícies"
  Veure vídeo

  Capítol 34: "Arròs sense delícies"

  El Xavi es desperta amb una ressaca espantosa recordant la gran cagada que va cometre el dia anterior amb la Laura. Sembla que ha marxat de casa i ha deixat la Dana amb ell. El Xavi arrossega un altre cop la seva culpa en busca de qualsevol cosa que pugui arreglar el que va fer... Però la Laura amaga un secret que canviarà les coses per sempre...

 • Capítol 33: "Arròs amb llamàntols i una gamba"
  Veure vídeo

  Capítol 33: "Arròs amb llamàntols i una gamba"

  La Laura convida el Xavi perquè vagi amb ella a un sopar amb gent de la seva feina. Els dos decideixen deixar la Dana amb els pares del Xavi. La Dana coneixerà el gos de la família, l'Adolfo. Al sopar, un cop més, el Xavi acabarà ficant la pota.

 • Capítol 32: "Arròs responsable"
  Veure vídeo

  Capítol 32: "Arròs responsable"

  El Xavi és feliç. Per ell ser pare és meravellós perquè no es responsabilitza de res. A la Laura li ofereixen una bona feina i decideix que ja és hora que el Xavi comenci a fer de pare. A més, la Laura comença a necessitar deixar de ser una mica mare i tornar a ser una dona. El Xavi passarà un sol dia amb la Dana... I quin dia!

 • Capítol 31: "Arròs infidel"
  Veure vídeo

  Capítol 31: "Arròs infidel"

  Sortint del pediatre amb la Dana, el Xavi i la Laura es troben amb l'Isidro i la Sònia, que els ofereixen passar un cap de setmana junts en una casa seva als Pirineus. El Xavi i la Laura no tindran cap més remei que acceptar. Serà un cap de setmana inoblidable.

 • Capítol 30: "Arròs a la malaguenya"
  Veure vídeo

  Capítol 30: "Arròs a la malaguenya"

  La Laura i el Xavi ja són pares i s'enfronten al primer dia de convivència a casa amb la Dana i amb el primer conflicte important: fer-la callar quan es posa a plorar. A més, els de la Editorial Mundo ofereixen una altra feina al Talp Gràfic que farà trontollar l'amistat entre el Xavi, el Lluís i el Ricard.

 • Capítol 29: "Arròs inflat (part 2)"
  Veure vídeo

  Capítol 29: "Arròs inflat (part 2)"

  La Laura arriba a l'hospital amb el Lluís i el Ricard. De cop, no vol donar a llum. El Xavi no és amb ella i a més li comencen a entrar pors per la seva imminent maternitat. El que no sap la Laura és que el Xavi també és a l'hospital, però a causa d'un cop al cap no recorda qui és.

 • Capítol 28: "Arròs inflat (part 1)"
  Veure vídeo

  Capítol 28: "Arròs inflat (part 1)"

  Només queden tres dies perquè neixi el futur fill de la Laura i el Xavi i a ell ja comença tenir angoixa de totes les coses que deixarà de fer el dia que sigui pare. Així que decideix treure de la caixa dels records la llista de coses que volia fer abans de morir. Però, com sempre li passa al Xavi, les coses no surten com ell esperava i a l'altre punta de la ciutat la Laura trenca aigües...

 • Capítol 27: "Arruiz Zafón"
  Veure vídeo

  Capítol 27: "Arruiz Zafón"

  Uns comercials de l'editorial Mundo arriben al Talp Gràfic i ofereixen una feina al Xavi, al Ricard i al Lluís. Per aconseguir la feina hauran de passar una sèrie d'entrevistes. La Laura no li posarà les coses fàcils al Xavi, ja que ella començarà a notar els primers canvis d'humor a causa de l'embaràs.

 • Capítol 26: "Arròs del paleolític"
  Veure vídeo

  Capítol 26: "Arròs del paleolític"

  El Xavi sent el crit de la selva. És inevitable. El nadó naixerà tard o d'hora i el Xavi comença a posar-se nerviós. Sent que té la responsabilitat de protegir la seva nova família. Necessita trobar una feina ja per assumir les despeses d'una nova persona a la família...

 • Capítol 25: "Arròs per a tres"
  Veure vídeo

  Capítol 25: "Arròs per a tres"

  El Xavi i la Laura d'aquí nou mesos seran pares. En Xavi està emocionat per començar aquesta nova etapa de la seva vida amb la Laura. Però un remordiment el turmenta, la infidelitat amb la sueca. En Xavi no sap què fer, si dir-li a la Laura la veritat i arriscar-se a perdre-la, o callar per sempre.

 • Capítol 24: Arròs bomba
  Veure vídeo

  Capítol 24: Arròs bomba

  Un antic amic de la Laura, el Paul, es quedarà uns dies a viure a casa de la Laura i el Xavi. El Paul és una estrella de rock que encisa totes les dones. Tot sembla correcte fins que el Xavi s'adona que el Paul i la Laura van estar junts i potser encara queda alguna cosa per resoldre.

 • Capítol 23: Arròs suec
  Veure vídeo

  Capítol 23: Arròs suec

  L'equip de dissenyadors gràfics viatgen cap a Suècia, on han rebut l'encàrrec de fer un disseny per una samarreta d'H&M.

 • Capítol 22: Arròs sènior
  Veure vídeo

  Capítol 22: Arròs sènior

  Els joves dissenyadors reben un nou encàrrec: el disseny de la imatge d'un festival de música moderna. Però el Xavi en queda exclòs perquè és massa gran! A més, la seva xicota està obsessionada a trobar un pis nou... al camp.

Anar al contingut