Arnau - Els dies secrets - capítol 2

Arnau s'enfronta amb Odalric; l'acusa de voler-lo matar i de la mort del comte. No en té cap prova, però, a partir d'aquí, l'odi entre els dos cunyats és inevitable. Arnau, seguint els ensenyaments del noble Yazid, es preocupa de les seves terres, les fa produir i dóna dret als pagesos. Les innovacions són mal vistes pels altres nobles i, fins i tot, per l'abat Ató.
Odalric contracta Mamburg, una mena de mercenari, perquè espiï tots els moviments d'Arnau. Veu amb disgust com Arnau és cada dia més popular entre la població. Ajudat per l'abadessa i per Mamburg, li posa paranys per desprestigiar-lo.
Mentrestant, Arnau aconsegueix descobrir on s'amaga l'Elna, la treu del convent, abandona la dona i les filles i se'n va a viure amb ella.
Garsa ja no pot continuar fent creure a Odalric que està embarassada i va a veure la bruixa perquè l'ajudi. La bruixa li fa veure que si no s'ha quedat embarassada no és per culpa seva, sinó del marit. Garsa troba en Mamburg l'home idoni per quedar embarassada.
També Odalric visita Agra. Vol saber com defensar-se d'Arnau sense despertar sospites. Agra l'avisa que no vessi sang del seu cunyat si no vol que el fill que Garsa porta al ventre neixi mort. Li aconsella que l'única manera de desfer-se d'Arnau és amb la mentida.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3