TOTS ELS PROGRAMES

 • A ritme de pedal - 26/11/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 26/11/2006

  En aquest capítol sabrem què és el club dels 100 colls; un estímul per fer viatges amb bicicleta pel món. També passejarem per Donosti: una ciutat on la bicicleta s'expandeix amb força i pujarem als Txitas, uns bici-taxis amb molt d'èxit. A més, coneixerem l'organització d'una cursa ciclista i totes les tasques que s'han de fer per pogué córrer amb seguretat.

 • A ritme de pedal - 19/11/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 19/11/2006

  El ciclisme en estat pur, les grans proves,...aquesta és l'esperança dels esportistes que practiquen ciclisme de carretera. Coneixerem la secció de ciclisme del Futbol Club Barcelona. No és Amsterdam, ni el nord d'Europa, estem al sud de Catalunya!! Passem uns quants dies pel Delta de l'Ebre. Ens imaginem les olors que tenim al nostre voltant? La bicicleta permet l'accessibilitat per fer-ne un estudi.

 • A ritme de pedal - 05/11/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 05/11/2006

  El projecte d'un jove arquitecte: un edifici pensat i creat pel món de la bicicleta!! A més, veurem què es fa en un campus de ciclisme, podrem aprendre noves disciplines i experimentar amb la bicicleta. Vols fer una ruta? Assegura't la ruta amb un gps i l'ajut d'internet, serà més difícil perdre's o equivocar-se de camí.

 • A ritme de pedal - 29/10/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 29/10/2006

  L'Andreas dedica una part del seu temps a reciclar materials per reparar bicicletes, entrem en un taller diferent. Aventurers amb bicicleta que per filosofia, per turisme, per raons socials, per feina, per mil coses volten el món! A més, descobrirem el món dels tàndems, que permeten als invidents gaudir de la bicicleta; i coneixerem com són les seves bicicletes.

 • A ritme de pedal - 22/10/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 22/10/2006

  En Ricard ha optat per la bicicleta encara que té el metro de porta a porta, per ell és més econòmic i més pràctic. L'Antonio Beltran, el "Carraca", no ha guanyat el Tour, però en aquells temps participar-hi ja era tota una proesa. I en Josep Comellas ens explica com superar l'estrès.

 • A ritme de pedal - 22/10/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 22/10/2006

  Estudiar i anar amb bicicleta són les il·lusions del Francesc Ortega: de jove no ho va poder fer i ara és el seu moment. El Ferran Marias ens explica que la innovació de l'esport ens arriba dels Estats Units, però a Catalunya la tecnologia també està en primera línia. Del tren a la bicicleta, visitarem una de les vies verdes més utilitzades del país.

 • A ritme de pedal - 15/10/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 15/10/2006

  Muntar, actuar, desmuntar, viatjar... La vida en un circ d'un apassionat de la bicicleta. De la bici de carretera fins a arribar a la plegable, el Miquel les ha provat totes per reduir el CO2 que produirien els seus desplaçaments per feina. Quin dels tres esports és el més dur? La natació, córrer o anar amb bicicleta? El triatló ho ha aclarit o potser s'ha convertit en sí mateix en l'esport més dur?

 • A ritme de pedal - 01/10/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 01/10/2006

  Luxemburg, la bicicleta i els castellers, descobrirem la relació que tenen amb el Pierre Frank. També entrarem en el món dels pares i mares que porten els nens amb bicicleta amb tota mena d'aparells i sistemes. I coneixerem més coses sobre el BMX, l'esport del joves que també és esport olímpic.

 • A ritme de pedal - 24/09/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 24/09/2006

  En aquest capítol anirem amb bicicleta a ritme de hip-hop! En "Base" del grup Solo los solo ens introduirà en el món de les bicicletes low ride. I també coneixerem en Domi, un fuster que va canviar de feina i de vida, ara va amb bicicleta al seu taller. A més, seguirem la ciclomarató Barcelona-Perpinyà-Barcelona!! Tot un repte de molts quilòmetres gairebé sense dormir! En aquest capítol també podrem aprendre a col·locar un comptaquilòmetres a la bici i quines precaucions hem de prendre a l'hora de conduir de nit.

 • A ritme de pedal
  Veure vídeo

  A ritme de pedal

  En el capítol 14 d'A ritme de pedal, l'Òscar Patsi ens encomanarà la seva passió per la bicicleta, perquè fa molt temps que es mou amb aquest mitjà de transport tan saludable per Barcelona. I assistirem a la primera pedalada de sords en mountain bike. També veurem com la bicicleta es converteix en l'element principal d'una campanya publicitària. Tot això, enmig de consells de mecànica per instal·lar escaladors i suggeriments per moderar la velocitat.

 • A ritme de pedal - 09/09/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 09/09/2006

  En aquest capítol coneixerem en Wander, un ciclista que no pot formar part de la selecció del seu país perquè és homosexual; les Panteres Grogues volen normalitzar aquesta situació! També veurem com s'està introduïnt al bicicleta en les sessions d'educació física a les escoles. I aprendrem què és el water jump, un esport que uneix l'aigua i les bicicletes! A més, també podrem saber com es canvien les empunyadures d'una bici i què hem de fer per mantenir la bici en bon estat!

 • A ritme de pedal - 09/09/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 09/09/2006

  La Míriam és una noia molt ocupada! En aquest capítol ens descobreix les seves aficions i com es mou per tot arreu en bicicleta! La seguirem al conservatori, als entrenaments, etc. També reviurem les aventures del Pau Cabrol, un ciclista veterà que corria curses a l'època de la Guerra Civil i ens explicarà curiositats. En aquest capítol també aprendrem a circular en grup correctament, com hem de greixar la bicicleta i la tècnica del "tobogan".

 • A ritme de pedal - 02/09/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 02/09/2006

  En aquest capítol coneixerem l'Otilio, un dissenyador de vestits ben curiós, que també treballa netejant vidres amb la seva bicicleta! A més, anirem al cinema a veure la pel·lícula /La bicicleta/, el director i els actors ens explicaran si utilitzen aquest mitjà de transport a les seves vides. I també seguirem una marxa cicloturista, una sortida amb bicicleta de força quilòmetres per recorreguts típics dels ciclistes. En aquest capítol també podrem aprendre a muntar una cistella a la nostra bici, d'entre altres consells de circulació i salut.

 • A ritme de pedal - 26/08/2006
  Veure vídeo
 • A ritme de pedal - 12/08/2006
  Veure vídeo

  A ritme de pedal - 12/08/2006

  En Sergio es passa la major part de la vida creuant deserts en bicicleta, i no n'està tip, la curiositat l'ajuda a seguir. En aquest capítol seguirem les aventures d'un periodista que ha aconseguit unir la seva afició i la seva feina. Vols tenir una casa totalment ecològica? Pots començar per fer el trasllat amb bicicleta! La bicicleta de BMX ha donat ales a molta gent per crear el seu propi estil. El Manel Ibars ens explica totes les varietats d'aquesta modalitat. En aquest capítol també aprendrem a evitar lesions, posar estriberes i moltes coses més!