Ànima - capítol 184

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 7 de juliol (22.30, 33), l'humorista i empresari Andreu Buenafuente, bàsicament en la seva faceta d'home de teatre. Buenafuente no abandona la carrera televisiva, però, en els últims temps, també està concentrat en la producció d'espectacles i la gestió teatral amb projectes com la sala BARTS, el cicle Instint, el xou "Nadie sabe nada", el Festival Portaferrada o el musical "Sister Act".

En l'àmbit teatral, també hem fet protagonista l'actriu Sílvia Bel, que està representant l'obra "Vells temps", de Harold Pinter, a la Sala Beckett, i és també cara visible de la campanya institucional que commemora el tricentenari del 1714.

En el capítol musical, els reporters Jofre Font i Júlia Bertran segueixen desplegant el mapa de festivals musicals d'estiu amb un protagonisme destacat, aquesta setmana, per al cartell del Cruïlla, però també atenent altres cites com el festivals Í-taca, Pròxims, Palm Fest o Elles, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3